Skip to content

Alakformáló kezelések

PowerShape2 cellulit- és zsírbontás

A testkezeléseink alkalmazását kombinálva javasoljuk, hiszen azok egymásra épülő hatása sokkal intenzívebb eredmény elérést teszi lehetővé.

PowerShape2

A PowerShape2 technológia segítségével a test bármely területén drasztikusan csökkenthetők a bőregyenetlenségek, zsírdepók és a cellulit is. A bőr feszesebb, rugalmasabb, simább lesz az olyan területeken is, amelyeken nehéz a sebészeti beavatkozásokon túl tényleges eredményt elérni. Ilyen például a felkar, a has, a csípő, a fenék, a comb, a hát vagy a vádli.

A PowerShape2 technológia egy olyan berendezést takar, amely egy készülékben ötvözi azokat a funkciókat, amelyeket a legtöbb arc- illetve testkezelő készülék többnyire csak külön-külön tud megvalósítani. A modern alakformáló kozmetika egyik közkedvelt eszköze a PowerShape2, amely egy olyan multifunkcionális alakformáló és arckezelő berendezés, mely a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, illetve a lipolézer technológiát.

A testkezelések során a legtöbbször a zsírbontás, a testtérfogat csökkentése, a narancsbőr és a petyhüdt, lógó bőr eltüntetése a célunk. A PowerShape2 segítségével látványos eredményeket tudunk elérni, anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség.

A  PowerShape2  a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvencia, illetve a lipolézer technológiát. A kezelés során a zsírsejtek sejthártyája átjárhatóvá válik, így a bennük lévő sejttartalom könnyedén távozhat a nyirokrendszerbe. A készülékbe épített vákuum fokozza a nyirokkeringést, segítve ezzel a felesleges salakanyagok és zsír távozását a szervezetből. A berendezés harmadik beépített eleme a vörös lézerfény, amely ránctalanító, sejtmegújító, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

A kezelés fájdalommentes és a számos beállítási lehetőségnek köszönhetően személyre szabott kúrát tudunk összeállítani. A gyermekvállalást követően a kezelőorvos engedélyével elkezdhetők a kezelések. A PowerShape2 készülék jelentős mértékben hozzájárul a hasi bőrfelület regenerálódásához és a felesleges zsírpárnák felszámolásához.

A kezelés emellett segít a sportsérülések, izomhúzódások utáni regenerációban is.

A kezelést kiegészíthetjük hullámmasszázs-kezeléssel, mivel a nyirokmasszázs fokozza a salakanyagok távozását a szervezetből. Segíthetjük a folyamatot, ha a kezelést megelőző és az azt követő időszakban odafigyelünk a megfelelő folyadékbevitelre.

Videó lejátszása

Professzionális Nyirokmasszázs

A Doctor Life DL1200H nyirok, vagy más néven hullámmasszázs gép a termékcsalád csúcskategóriás modellje, amely kiválóan alkalmas a Központunkban elérhető egyéb alakformáló kezelések kiegészítésére.

Emellett a berendezés önállóan is alkalmazható: rendszeres kezelés eredményeként mérsékelhetőek a lábfájdalmak, illetve a nyirokkeringés serkentésével támogatja az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürülését is a szervezetből.

A hullámmasszázs berendezés emellett kitűnően alkalmas a cellulit felszámolásához, a zsírbontáshoz és a testtérfogat csökkentéséhez is.

Ha relaxálva szeretne karcsúsodni, mindenképpen próbálja ki a hullámmasszázs terápiánkat.

A Dr. Life hullámmasszázs megtornáztatja az izmokat, az erek falát. Ezzel a masszázs mozdulatokhoz hasonló beavatkozással a berendezés lényegében pótolja az egészségesen működő vénás- és nyirokkeringéshez szükséges izmok munkáját. Ezáltal megakadályozható a nyirokfolyadék pangása. A berendezés ötvenszeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, amellyel a többi kezelésünk hatékonysága is közel ennyivel megemelhető.

A berendezés működés közben nagyon kellemes érzést biztosít: a hálózsákhoz hasonló berendezésben légkamrák találhatók, amelyek computeres vezérlés alapján telnek meg levegővel és masszírozzák a testet a lábfejtől a szív irányába.

A hullámmasszázs terápia nem csak a zsírbontó, alakformáló kezelések kiegészítésére, hatékonyságuk növelésére, hanem önállóan is alkalmazható, elsősorban az alábbi problémák kezelésére:

  • – ödémás lábak,
  • – túlsúly,
  • – salaktalanító, méregtelenítő kúrák,
  • – stresszkezelés,
  • – alvászavarok,
  • – meggyengült immunrendszer,
  • – székrekedés,
  • – elégtelen bélfunkciók esetén

A kezeléshez biztosítunk pamut pólót, hosszú nadrágot, illetve váltó zoknit.

Wiener terápia

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás a gépi kezelések egyik hatékonyságnövelő eljárása. Emellett az olyan vendégeknek javasoljuk, akik valamilyen természetes módszert keresnek a testük karcsúsítására a gépi kezelések helyett.

Az eljárás a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a működése során a belső hőegyensúlyt fenntartsa. A hidegérzet a szervezet úgy próbálja ellensúlyozni, hogy közben elégeti az elraktározott felesleges tápanyagokat.

 

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok, így a zsír is.
Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

A módszer alkalmas többek között a cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére, a diéták, salaktalanító, méregtelenítő kúrák kiegészítő támogatására.
A kezelés után az eredmények azonnal láthatóvá válnak és akár centiméterekkel kisebb lesz egy-egy terület körfogata.

A módszer használatát nem javasoljuk súlyos megbetegedések esetén, így különösen diabétesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén. Központunk munkatársai pontos felvilágosítást adnak Önnek a kontraindikációkról.

A kezelést megelőzően néhány (3-4) órával már ne együnk, majd azt követően 4-5 óra múlva zuhanyozzunk csak, mert a hatóanyagok a bőrön még ilyenkor is dolgoznak.  Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi- vagy illetve gyógyszeres kezelés alatt áll, feltétlenül konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.