Skip to content

Prémium szépségszalon Óbudán!

A modern szépségszalonként működő Esztétikai Központunk víziója, hogy a szépség világába szakértők, tudományos kutatók, szakképzett szakemberek révén vezesse be azokat a Vendégeket, akik megfelelő helyet és időt keresnek, hogy exkluzív helyen kényeztessék magukat, relaxáljanak és feltöltődjenek.

Az AW Cosmetics szépségszalonokban szeretnénk lelassítani a mindennapok gyorsuló forgatagát a Nálunk biztosított nyugalom érzékelhetővé tételével és osztatlan figyelmünkkel.

Az AW Cosmetics budapesti központjában igyekszünk rendhagyó megoldásokkal összekapcsolni a klasszikus kozmetika világát a tudományos eredményekkel. Folyamatosan nyomon követve a szépségipari kutatásokat és a hazai szépségszalonok portfólióját, a Vendégeink igényeihez igazodva fejlesztjük a termék- és szolgáltatás palettánkat.

A budai központunk azért is sajátos, mert a klasszikus elegancia és a nyugalom szigeteként teljes körűen a Vendégeinkre koncentrálunk. Egyedi igényeikhez, az aktuális bőrállapotukhoz igazodóan alakítjuk ki az alkalmazandó kezeléseket.

Az óbudaiakra is fókuszálva folyamatos akciókkal várjuk a kerületi lakosokat és nem utolsó sorban együttműködési megállapodásaink keretében  kedvezményt biztosítunk a velünk szerződő vállalati partnereinknek minden Budapesten elérhető kozmetikai szolgáltatásunk árából.

Látogasson el a modern kozmetika egy újabb generációját képviselő szalonunkba Óbudán, Táborhegyen, a Táborhegyi út 9. alá. Ha nem talál az időpontfoglaló alkalmazásunkban szabad időpontot, forduljon hozzánk bizalommal telefonon +36305205701 -es telefonszámon. Szakképzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.