Skip to content

Kombinált alakformáló testkezelés akció

  Az AW Cosmetics leghatékonyabb alakformáló technikái most egy csomagban megvásárolhatók. Az AW Cosmetics csapata hisz abban, hogy az egymásra épülő kezelésekkel sokkal hatékonyabb eredményeket tudunk elérni az alakformálásban is. Kialakítottunk egy olyan kombinált alakformáló kezelés típust, amely során a Vendégnek egy héten kétszer kell eljönnie hozzánk: az első alkalommal egy harminc perces PowerShape2 kezelés után egy fél órás Hullámmasszázs következik.

  A PowerShape2 készülékünk a vákuum, a rádiófrekvencia és a lézer együttes hatásának köszönhetően rendkívül hatékonyan bontja a zsírsejtek falát, amelynek köszönhetően a zsír, a felesleges anyagok, bomlástermékek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. Ezt a méregtelenítő folyamatot többszörösére gyorsítja fel az orvosesztétikában is alkalmazott hullámmasszázs berendezésünk.

  Néhány nap elteltével sor kerülhet a testtekercselésre, vagy más néven body wrappingra, amely a használt illóolajoknak köszönhetően tovább bontja a zsírsejteket és látványosan feszesíti a bőrfelszínt.

  Most egy PowerShape-Hullámmasszázs-Testtekercselést magában foglaló Komplex alakformálás 55 ezer Ft helyett csak 49.900 Ft. Az Akció december 23-áig tart.

   

  Keresse a Kombinált alakformáló kezelést az Időpontfoglaló rendszerünkben!

  Az AW Cosmetics Csapata

  Loading...