Skip to content

Tisztító arckezelések

Tisztító arckezelések​

A kozmetikai kezelés célja: Minden arcápolás alapja az alaposan megtiszttott bőr. A modern kozmetika folyamatosan fejlődő hatóanyagokkal veszi fel a harcot a szennyezőzések ellen. A bőrünkön számos olyan szennyeződés felhalmozódhat, amely gátolja a megfelelő bőrlégzést, eltömíti a pórusokat, kedvező táptalajt képezve a különböző kórokozóknak. Ez egyúttal fakóvá, élettelenné is teszi a bőrt. Ennek felszámolására nagyon fontos a rendszeres otthoni arcápolás és néhány hetente a professzionális arctisztítás is. Az arctisztító kezelés során a felpuhított pórusokat alaposan megtisztítjuk a szennyeződésektől (por, faggyú, kozmetikum maradványok, bacilusok), hogy a bőr fellélegezzen és könnyedén befogadja a hatóanyagokat.

Akinek ajánljuk: havonta egyszer mindenkinek

A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: a Vendég bőrének állapotához igazodó szennyold, pórustisztító arctejek, enzimes, valamint naturális peelingek, pH-helyreállító tonikok.
A kozmetikai kezelés időtartama: a Vendég bőrállapotához igazodóan 90-120 perc.

Hidratáló arckezelések

A kozmetikai kezelés célja: A bőr nedvességhiányának már fiatal korban is látható jelei vannak. A modern kozmetika számos eszközzel felveszi a harcot a nedvességpótlás érdekében. A klimatizált helyiségek, a meleg és hideg váltakozása, az erős napsugárzás vagy a téli hideg levegő, de akár a helytelen arctisztítás is kiszárítják a bőrt, amely gyakran feszül és így könnyebben megjelennek a rajta a ráncok. A kezelés célja ezeknek a káros hatásoknak az ellensúlyozása és a nedvesség visszatapótlása, majd “bezárása” a bőrsejtekbe. Az értékes hatóanyagok rugalmasabbá, teltebbé, fiatalosabbá varázsolják az érett bőrt is.

Akinek ajánljuk: mivel a bőr nedvességtartalma a harmincas évek elejétől folyamatosan csökken, mindenkinek ajánljuk aki néha úgy érzi, hogy a bőre feszül, húzódik és zavarják a kisebb vagy mélyebb ráncok.

A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: olyan bőrbarát anyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek pótolják az elvesztett nedvességet, illetve támogatják a víz megkötését a bőr sejtjeiben. A kornak és bőrtípusnak megfelelően választjuk ki a kezelés során alkalmazandó hatóanyagokat, amelyek a bőr különböző rétegeit támogatják a nedvesség megkötésében (így pl. a szépségszalonunkban  használunk rövid és hosszú láncú hyaluronsavat, térhálós hyaluronsavat, a tengeri kollagént, természetes hidratáló faktorokat, mint az ureát, vagy a tejsavat, zsírkísérő anyagokat, mint a ceramidokat, a koleszterint, a lecitint, alga-kivonatokat, iszapokat, aminosavakat, peptideket).

A hatóanyagok bejuttatásának módjai: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia, masszázs, alginát – és egyéb maszkok.
A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc

Anti-aging kezelések

A kozmetikai kezelés célja: A fiatal, üde bőr a szépség alapvető megtestesítője. Az idő múlásával, illetve a környezeti ártalmaknak köszönhetően a bőrünk veszít a rugalmasságából, feszességéből. Ennek egyrészt az az oka, hogy az idő előre haladtával a bőrünk egyes rétegei elvékonyodnak, nedvesség és rosttartalmuk kevesebb lesz. 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a bőrünket belülről és kívülről is folyamatosan tápláljuk és segítsük az öregedés elleni harcban. Manapság már számos olyan kozmetikai eljárás elérhető, amellyel ezeket a folyamatokat lelassíthatjuk és a látható jeleiket mérsékelhetjük. A modern kozmetika közkedvelt kezelései az öregedés hatásait mérséklő kezelések. Központunkban nem csak a hölgyek, hanem az urak számára is személyre szabott kezeléseket végzünk és a legfrissebb kutatási eredmények alapján készült hatóanyagokat alkalmazzuk. 

Szakmai alapelvünk a professzionalitás és a személyre szabott ápolási metódus kialakítása. Vendégeink nagyon különleges, komplex és bizonyítottan eredményes kezelési rituálékban részesülnek.
Szakembereink különös gondot fordítanak az otthoni arc- és testápolási, táplálkozási és folyadékpótlási javaslatok megosztására is.

 

Akinek ajánljuk: mindenkinek, aki küzd az öregedés különböző jegyeivel (ráncok, pigmentfoltok, megereszkedett, egyenetlen bőr)
A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: A Vendég korához és a bőr állapotához igazodó hatóanyagos kezeléseket ajánlunk a vendégeinknek, így különösen a svájci almafajtából kivont őssejtkomplexumokat, innovatív peptideket, kaviár kivonatot, bőrszerkezet-javító komplexeket, bőrépítő, sejtregeneráló és ráncfeltöltő bőrbarát anyagokat (pl. vitaminok, lipidek, aminosavak).
A hatóanyagok bejuttatásának módjai: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia, dróntechnológia, masszázs, alginát – és egyéb maszkok.
A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc
Speciális javaslat: a harmincöt év fölötti korosztály számára ajánljuk az azonnal látható az eredményt produkáló Thermage rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelésünket.

Gyors kezelések - Beauty & Go! ​

A kozmetikai kezelés célja: A Beauty & Go! arckezelések a modern kozmetika új vívmányai: olyan rövidebb, akár az ebédszünetbe is beiktatható arckezelések, amelyek célja a bőr gyors, látványos feltöltése. Akár egy randevú vagy egy üde megjelenést megkívánó esemény előtt érdemes a bőrünk aktuális állapotához igazodó kezelést igénybe venni.
A gyors kezelések során a Vendég igényeinek megfelelő szérumot juttatunk a bőrbe (alma őssejteket a ráncok ellen, normalizáló komplexet a zsíros bőrre, energetizáló faktorokat az élettelen, fakó bőrre, hyaluronsavat a száraz, húzódó bőrre vagy elasztin-stimuláló peptideket és biopolimereket a feszesebb arckontúr eléréséhez).
Akinek ajánljuk: mindenkinek, akinek csak kevés ideje van, de ragyogóan szeretne megjelenni egy eseményen vagy csak relaxálna egy fél órát meghitt környezetben.
A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat. Kúraszerűen még intenzívebb hatás érhető el.
A hatóanyagok bejuttatásának módja: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia.
A kozmetikai kezelés időtartama: 30 perc

Tű nélküli Mezoterápiás arckezelések

A kozmetikai kezelés célja: A modern kozmetika csodálatos eszköze a mezoterápia. Az eljárás során tű nélkül orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a tű nélküli mezoterápiás berendezésünk speciális elektromágneses hullámaival kis csatornákat képez a bőrben. Ezek az új kis csatornák a sejtek közötti tér átrendezésével jönnek létre és rajtuk keresztül a hatóanyagok eljutnak azokhoz a sejtekhez is a bőr mélyebb rétegében, amelyekhez más eljárásokkal egyébként nem tudnánk eljutni. A mélyebben fekvő sejtek ráadásul a hámképződés egy korábbi szakaszában tartanak, így víztartalmuk magasabb és kémiai szerkezetük is eltér a bőrfelszíni hámsejtekétől. Az ilyen sejtek így sokkal több hatóanyagot tudnak felvenni és hasznosítani, mint a bőrfelszíni társaik.
A kezelés során megnyitott csatornák a kezelés befejezésével azonnal összezáródnak, ezért nincs semmilyen sérülés, bőrpír vagy gyógyulási idő az eljárást követően. A rövid, harminc perces kezelések során orvosi tisztaságú hatóanyagokat alkalmazunk.


Akinek ajánljuk: harminc év fölötti Vendégeinknek ajánljuk, akiknek a bőre a mélyrétegi hatóanyagbevitelt is igényli, de nincs ideje hosszabb kezelésre.
A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat, így alklamazzuk a “növényi botox-like” Argireline-t, a sejtregeneráló biotint, illetve a bőrmegújító taurint is.  Kúraszerűen még intenzívebb hatás érhető el.
A hatóanyagok bejuttatásának módja: tű nélküli mezoterápia.
A kozmetikai kezelés időtartama: 30 perc

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre

A kozmetikai kezelés célja: A foltok halványíása biológiailag aktív anyagokkal. A bőrünk színét számos tényező befolyásolja: ilyen többek között a vörösvértestekben lévő hemoglobin, a hámsejtekben található melanin vagy éppen a szarurétegben oldott karotinok mennyisége.
A melanin egy védőpigment a bőrben, amely részben blokkolja az UV-sugarakat, másrészt megvédi a sejtek DNS-ét a káros UV-sugaraktól. Számos előnyös tulajdonsága mellett a melanin szerepet játszik a kóros pigmentációban és a melanoma kialakulásában is.
A hiperpigmentációról beszélünk akkor, amikor túl sok pigment keletkezik a bőrben. Ez számos okra visszavezethető: kialakulhat gyulladás után a pigmentáció, terhesség, gyógyszerek, egyes illatszerek, betegségek hatására, a fokozott UV-sugárzás vagy a bőr mélyebb fizikai sérülése következtében.
A melanin túltermelése révén különböző elhelyezkedésű, nagyságú, sötétebb vagy világosabb színű foltok jelenhetnek meg a bőrön. Ez az elváltozás zavarhatja az érintetteket, ezért az ősz beköszöntével érdemes rájuk nagyobb hangsúlyt fordítani.

Az AW Cosmetics pigment problémás bőrre alkalmazott kezelése láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a kiterjedésüket és a további kialakulásuk megelőzése révén egységes bőrtónus alakul ki. A szalonkezeléseket egy otthoni ápoló termékkel egészítjük ki: a két fázisú otthoni Melafadin koncentrátumunk egy magas hatóanyag tartalmú, aktív, intenzív bőrhalványító koncentrátum, amely gátolja a melanin szintézist, véd az oxidatív stressz ellen, segíti a bőr természetes védekező képességét és aktiválja a kollagén szintézist. Akinek ajánljuk: minden olyan Vendégünk számára, einknek ajánljuk, akiknek a bőre foltos, egyenetlen, térképszerű. A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat, így alkalmazzuk a növények halványító erejét. Bőrhalványító komplex a chilei boldófa kérgéből nyert természetes aktív hatóanyagnak a boldinnek a származéka, igazolhatóan gátolja a tirozináz enzimet, amely a foltosodás egyik előidézője. A SORR növényi kivonat: Nagyon aktív kivonat Sigesbeskia Orientalis és Rabdosia Rubescens növényekből, gátolja a melinain felszívódását a keratinocitákba, nyugtató és antioxidáns hatása van, elősegíti az egyenletes ragyogó arcszínt. A szacharid-izomerát: természetes cukorból nyert nedvességmegkötő hatóanyag, szilárdan kötődik a bőr keratinjához és optimális hidratációhoz vezet, köszönhetően kiváló nedvességmegkötő képességének. Emellett a vörös alga kivonat hidratáló hatással rendelkezik. A hatóanyagok bejuttatásának módja: masszázs, ultrahang, alginát-maszk, egyén kozmetikai eljárások. A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc

Kétfázisú AH savas hámlasztás az azonnali bőrmegújulásért

A kozmetikai kezelés célja: Az őszi téli hónapok egyik közkedvelt kezelése az AHA savas hámlasztás. Nálunk kizárólag bőrbarát, természetes összetevőket tartalmazó, ún. enyhe savas kezelést alkalmazunk és a fantasztikus hatást nem drasztikus savas beavatkozással, hanem a hatóanyagok csodálatos egymásra hatásával érjük el. A kezelésünk egy két fázisból álló pakolás, amelynek az első fázisa egy gyümölcsdarabokat tartalmazó, vastagabb rétegben felvitt pakolás. Ennek a fázisnak a célja a megvastagodott, elhalt felső hámréteg feloldása, amelytől élettelen, fakó, szürke a bőrünk. Erre a pakolásra helyezzük a második fázisunkat, amely egy sötét színű, vérbőségfokozó, ún. “Esemény előtti pakolás”. A bőr vérereinek felpezsdítése révén beindul a sejtek oxigén – és tápanyag ellátása, fokozódik a káros anyagok távozása, a lustább sejtek is egy energiabombát kapnak, a foltok halványulnak, a ráncok mélysége jelentősen csökken. A két fázisú pakolást fátyolmaszkkal zárjuk és a kezelt terület nagyságától függően 40-50 percig hagyjuk hatni az értékes biológiai összetevőket. Akinek ajánljuk: egyszerűen Mindenkinek (kivéve a hisztamin érzékenyek). A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: Értékes növényi bőrszépítő hatóanyagok, így például alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj. A hatóanyagok bejuttatásának módja: kétfázisú pakolás. A kozmetikai kezelés időtartama: 40-60 perc.

 

Koreai KRX arckezelések

A koreai arcápoló terápiák olyan kozmetikai fogásokat és hatóanyagokat foglalnak magukban, amelyek a koreai hölgyek feszes, sima arcbőrét idézik. Az általunk bevezetett KRX Aesthetics egy orvos kozmetológiai, innovatív kezelésekre fókuszáló koreai termékcsalád.

A modern esztétika csodafegyverei a sebészeti beavatkozást nem igénylő koreai KRX arckezelések, amelyek közöl az alábbiak érhetők el nálunk. Ezek egymással kombinálhatók és kúraszerűen érhető el   a legoptimálisabb hatás.

Carboxy terápia – bőrmegújítás, bőrminőség javítás:

A fiatal bőr egyik sajátossága az üde, ragyogó, életteli bőrkép. Ehhez a bőr megfelelő vérellátása és oxigénnel való ellátottsága szükséges. Az öregedéssel a bőr oxigénfelvétele azonban jelentősen csökken, a sejtek nem megfelelő működése pedig felgyorsítja az öregedés látható jeleit is. A bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges kinézetét. Sápadt, fakó, gyakran lógó. A carboxy terápia egy olyan tű és szikementes gyulladáscsökkentő és fiatalító arckezelés, amely a széndioxid erejével indukálja a bőrt az oxigén aktív felvételére és hasznosításra. A terápia során a szén-dioxid erejét használjuk, amely behatol a bőrbe és növeli a bőrsejtek oxigénellátását. A kezelés során egy speciális gélt és egy hatóanyagos arcmaszkot alkalmazunk. Az egymásra épülő gazdag hatóanyag terápia javítja a vér és nyirokkeringést, serkenti a kollagéntermelést, növeli a bőr oxigénellátását, gyulladáscsökkentő így tökéletes aknés, gyulladt bőrök fájdalommentes kezelésére is. 

Halványítja az öregségi foltokat, a pattanások után maradt elszíneződéseket. Csökkenti a rosaceás tüneteket és megújítja a szöveteket. Kismamáknak is rendkívül hatékony. Az eredmény csodálatosan letisztult, egységes bőrkép.

Akinek ajánljuk: Bármely bőrtípusokon rendkívüli eredmények érhetők el, így ajánljuk a foltos, hiperpigmentált bőrre, aknés bőrre, ráncos, öregedő bőrre, érzékeny kipirosodásra,
Rosaceára hajlamos, sápadt, színtelen, fakó bőrre, tág pórusokra és a kismamák számára is.

A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: CO2 (Növeli a bőr anyagcsere funkcióit, természetes oxigéntermelését), Glicerin (Bőrhidratáló, elősegíti a sebgyógyulást), Eukaliptuszolaj(Vérkeringést serkentő, bőrregeneráló, fertőtlenítő hatású), Csillagánizs kivonat (Botox hatású, a ráncok megszüntetésére), Pinus Densiflora kivonat (Aktiválja, regenerálja a bőr sejtjeit), Quercus kivonat (Antibakteriális hatású), Koreai Angyalgyökér kivonat (Vérkeringést javító), Cnidium kivonat (Bőrgyógyulást elősegítő, bőrirritációt csillapító), Dahurica kivonat (Csökkenti az öregség jeleit), Teniussima kivonat (Erősíti a bőr felületét), Krizantém kivonat ( Tisztítja a bőrt, segít irritáció, akne, ekcéma esetén), Japán lonc kivonat (Antimikrobiális hatású), Japán rózsa kivonat (Gyulladáscsökkentő), valamint Citromsav (eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a sötét foltokat, sejtmegújító). A hatóanyagok bejuttatásának módja: egymásra épülő kétfázisú kezelés, a hatóanyagos változat esetén  a hatóanyagok bevitele ultrahanggal történik.

A kozmetikai kezelés időtartama:  90 perc.

Az Esztétikai Központunkban elérhető terápiák: a Carboxy terápia kényeztető, relaxáló arcmasszázzsal (Carboxy Terápia-Classic), valamint az extra hatóanyagokat tartalmazó bőrfeltöltő ampulla bevitelt tartalmazó hatóanyagos Carboxy terápia (Carboxy terápia – Hatóanyagbeviteles).

Kollagén szálas Thread-fill terápia:

A kollagén közismerten  a bőr kötőszövetének egyik fontos alkotóeleme. Ez adja – többek között – a bőr tartását, feszességét. Ha a kollagénszálak elernyednek, elszakadnak a bőr petyhüdt és lógó lesz, hiszen nem marad, ami tartsa. Ezeket a problémákat orvosoljuk egy fantasztikus kezeléssel, amelyhez kollagén szálakan alkalmazunk, azonban azokat nem tűvel, hanem sajátos kozmetikai fogásokkal juttatjuk a bőrbe. A Thread-fill ampullákban olyan micro kollagén szálak találhatók, amelyek feloldódnak a bőrben, azonnal feszesítve azt. A kollagén szálacskák hatóanyagszérumba vannak ágyazva anti-age peptidekkel együtt. A kezelés rendkívül látványos.

Az extra magas dózisú hatóanyagoknak köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik, a megereszkedett bőr pedig újra feszes és tömör lesz. Az eredmény pedig már egy kezelés után is látható.  A kollagén szálas terápia nagyon hatékony a Carboxy terápiával kombinálva.

Akinek ajánljuk: az öregedés kezdeti jeleit hordozó bőrre, a gyulladt, valamint tág pórusú, egyenetlen bőrképre.
A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: Niacinamid (anti-aging hatású  egységes, egészséges bőrképet biztosító hidratáló, folthalványító, feszesítő), Arginine (Polypeptide-aminosav, vízmegkötő, antioxidáns), Adenosine (bőrjavító, bizonyítottan ránctalanító, simább bőrfelszínt eredményező), Vítis Vínifera (Grape) Seed Oil (bőrpuhító, erős antioxidáns), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil (hidratáló, bőrhelyreállító, öregedésgátló), Melia Azadirachta Leaf Extract (antioxidáns), Curcuma Longa Extract (antioxidáns, csökkenti a finom ráncokat), Tranexamic sav (lassítja a melanin szintézist és az öregedési folyamatokat), Sodium Hyaluronate (vízmegkötő, öregedésgátló), Füge kivonat (a bőrben tartja a vízmolekulákat, véd a szabad gyökök ellen), Ginko Biloba (természetes antioxiáns), Fehér eperfa kivonat (antioxidáns), Gránátalma kivonat (sejtvédő, lassítja az öregedési folyamatokat), Tulsi növény kivonat (öregedésgátló), Kollagén peptid (javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát), alacsony molekulasúlyú hialuron (bőrregeneráló), Argán olaj (bőrmegújító, regeneráló, feszesítő), Palmitoyl Tripeptide-5 (stimulálja a sejtek növekedését, elősegíti bőrünk kollagéntermelését), Hexapeptide-8 (Botox hatású peptid), Octapeptide-3 (látványos a homlok ráncok kezelésében).
A hatóanyagok bejuttatásának módja: speciális koreai KRX arcmasszázs.
A kozmetikai kezelés időtartama: 60-90 perc.

Az Esztétikai Központunkban elérhető terápiák:
Kollagén szálas Thread-fill terápia
Carboxy és Kollagén szálas Thread-fill terápia

Ultra V-Lift extra feszesítő terápia:

A koreai arcápolás egyik fontos eleme az öregedő bőr belülről történő újra strukturálása és újra építése. A prémium bőrszépítő, bőremelő kezelés eredményeként a megereszkedett bőr érezhetően feszesebb lesz, a vonalak kisimulnak, a nyak és az arc esetlegesen lógó bőre sokkal tömörebb lesz. A kezelés beindítja a kollagén és elasztin rostok újraképződését, serkenti a vérkeringést, így élénkíti a fakó, fáradt arcszínt.
Az eredmények már egy kezelés után láthatóvá válna. Az Ultra V-Lift terápia Classik változata mellett Esztétikai Központunkban elérhető az Ultra V-Lift Hatóanyagbeviteles terápia is. Emellett ez a kezelés is hatékonyan kombinálható a Carboxy terápiával. 

Akinek ajánljuk: az öregedés finomabb és láthatóbb jeleit magán viselő, anti-aging ápolást igénylő bőrre.

 

A kezelés során alkalmazott hatóanyagok: Albumin (pórusösszehúzó, feszesítő), Ázsiai gázló kivonat (Regeneráló és a kollagéntermelődést serkentő), Allantoin (bőrrekonstrukciós, bőr kisimító és sejtregeneráló, nedvesség-megkötő, nyugtató hatású), Babarózsa gyökér kivonat (bőrvédő), Hialuron sav (vízmegkötő, bőrfeltöltő, ránctalanító hatású), Ártéri japánkeserűfű (gyulladáscsökkentő), Bajkáli csucsóka gyökér kivonat (22 antioxidánst tartalmazó gyógynövény nyugtató, hidratáló, antibakteriális hatással), Polygonum Cuspidatum gyökérkivonat (segít gátolni a kollagénbontó anyagok képződését a bőrben, láthatóan javítja a hiperpigmentációt), Trans-Resveratrol (antioxidáns hatású polifenol, amely óvja az érfalak rugalmasságát, lassítja a sejtek öregedését), Zöldtea-kivonat (antioxidáns és gyulladáscsökkentő), Édesgyökér kivonat (bőrvilágosító, gyulladáscsökkentő, nyugtató, bőrsimító és puhító összetevő, magas antioxidáns tartalommal). A hatóanyagok bejuttatásának módja: bőrtömörség javító KRX-kozmetikai terápiás módszerek, pakolás. A kozmetikai kezelés időtartama: 60-90 perc Az Esztétikai Központunkban elérhető terápia típusok: Ultra V-Lift terápia – Classik Ultra V-Lift terápia – Hatóanyag beviteles Carboxy és Ultra V-Lift terápia  

V-Tox Double lift arckontúrozó terápia:

A koreai arcfiatalítás egyik kiemelkedően eredményes kezelése az ultrahatékony bőrfiatalítás és az extrém bőrmegújulás érdekében.  A 35 feletti korosztály feszesítő, lifting hatású arckontúrozó kezelése hat különböző kollagénnel, tizenegy peptiddel, tíz ázsiai növény kivonattal, niacinamiddal és bioflavonoidokkal.
A V-Tox terápia során egy olyan ultraintenzív maszkot használunk, amely egy egyedülálló technológiának köszönhetően rendkívüli hatást eredményez a bőrön. Az igazi hatóanyagbombát egy fantasztikus új maszk segítségével zárjuk a bőrbe. Ahogy a maszk fokozatosan megszárad, feszesítő érzést kelt, majd miután a víz elpárolgott belőle, berepedezik. Mindeközben a bőr felszívja az ultragazdag bőremelő, ránctalanító, bőrépítő hatóanyagokat, amelyek a maszknak köszönhetően be is záródnak a bőrbe.

Akinek ajánljuk: az öregedés finomabb és láthatóbb jeleit magán viselő, anti-aging ápolást és megelőzést igénylő, feltöltésre, megújításra vágyó bőrre.

A kezelés során alkalmazott hatóanyagok:  Acetil-hexapeptid-8 – Argireline néven is ismert. Szintetikusan előállított izomlazító, amely hasonlít a tűs arcfiatalítás közkedvelt eszközében, a botoxban található fehérjéhez. Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. Aloe Barbadensis levél kivonat: Hidratálja és nyugtatja a bőrt.Adenozin: Csökkenti a ráncok megjelenését és erősíti a bőrt. Atelokollagén, Desamidokollagén: Emel, feszesít, fiatalít, fokozza az elasztin szintézist. Bioflavonoidok: Erőteljes antioxidánsok. Brassica Oleracea Italica (Brocolli) kivonat: Magas olaj-, linol-, eruka- és alfa-linolsav tartalommal, valamint elősegíti az omega-3, 6 és 9 zsírsavakat, amelyek összességében segítik a bőr egészségét. Bugás mügefű kivonat (Coccinia Indica gyümölcskivonat): védi a bőrt, segít egyensúlyban tartani a bőrfelszíni emulziót. Fügekaktusz kivonat (Eclipta Prostrata kivonat): antioxidáns, és segít a bőrnek leküzdeni a környezeti agresszorok által okozott károkat. Hamis százszorszép- kivonat: bőrnyugtató és antioxidáns. Hidrolizált kollagén: növeli a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és feszességét. Homoktövis kivonat (Hippophae Rhamnoides kivonat): öregedésgátló és sebgyógyító. Kakukkfű kivonat: Serkenti a véráramlást. Kollagén amino savak: Segít megőrizni a tápanyagokat és a nedvességet a bőrben. Közönséges levendula kivonat (Lavandula Angustifolia): Nyugtat, enyhíti a gyulladásokat. Niacinamide: Csillapítja az irritációt, javítja a hidratációt és csillapítja a bőrpírt. Oldható kollagén: mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, hogy támogassa a kollagén szerkezetét a fiatalos megjelenés érdekében. Oregano levél kivonat (Opuntia Ficus-Indica): antioxidáns, segít a bőrnek leküzdeni a környezeti agresszorok által okozott bőrkárosodásokat. Orvosi aloe vera levél kivonat: hidratálja és nyugtatja a bőrt. Peptidek: hozzájárulnak a finom bőrpír megjelenésének csökkentéséhez vonalakat, ráncokat, javítják a ráncok mélységét, és segítik mérsékelni a bőr megereszkedését. Prokollagén: strukturális támogatást nyújt a bőrnek, hogy megőrizze alakját és erősítse bőrünk megtartó képességét. Rozmaring kivonat (Rosmarinus Officinalis): enyhíti a duzzadtabb, gyulladtabb bőr károsodásait. Thamnolia Vermicularis levél kivonat: erőteljes botanikai kivonat az öregedés ellen. Bőrkondícionáló. A hatóanyagok bejuttatásának módja: bőrtömörség javító KRX-kozmetikai terápiás módszerek, pakolás. A kozmetikai kezelés időtartama: 60-90 perc Az Esztétikai Központunkban elérhető terápia típusok: V-Tox terápia – Hatóanyagbeviteles Carboxy és V-Tox terápia V-Tox terápia Gellé peel off maskkal    

Koreai ráncsimító kezelés az azonnal látható lifting hatásért

A koreai ráncsimító terápiánk azonnal látványos hatást nyújtva finomítja a ráncokat, elhalványítja a bőrproblémákat, minimalizálja a pórusok méretét és egységesíti a bőrképet tűs beavatkozás nélkül.

Az egymásra épülő bőrszerkezet javító lépések mindegyike a bőr feszességét adó rosthálózat aktív táplálására alkalmas hatóanyagokat tartalmaz: a kollagénnel bevont hatóanyagkomplex mélyen behatol a bőrbe, támogatva a bőr regenerálódását, mindeközben eltávolítja az elöregedett, élettelen bőrsejteket.

 A Centella Asiatica, az elasztin, a lazac DNS-ből származó omega-3-ban gazdag PDRN, a ceramid és a kollagén kombinációja nedvességgel tölti meg és látványosan feszesíti a bőrt. A feszesítő terápia fő hatóanyaga egy olyan különleges hatóanyag komplex, amelyet 20’s Exosome PDRN-nek neveznek. A hatást fokozza a francia méhpempő is, amely rendkívül hatékony antioxidáns, csökkenti a pigmentfoltokat és öregségi foltokat, valamint kitűnően hidratál.

A hatóanyagok bevitelének módja: Speciális kozmetikai masszázs, hatóanyagos feszesítő arcmaszk, szérumos hatóanyagbevitel, LED-fényterápia.

A kozmetikai kezelés időtartama: 75-90 perc

Az Esztétikai Központunkban elérhető terápia típusok:
Arc-lifting
Arc és nyak lifting
Arc, nyak és dekoltázs lifting