Skip to content

Tisztító arckezelések

Tisztító arckezelések​

A kozmetikai kezelés célja: Minden arcápolás alapja az alaposan megtiszttott bőr. A modern kozmetika folyamatosan fejlődő hatóanyagokkal veszi fel a harcot a szennyezőzések ellen. A bőrünkön számos olyan szennyeződés felhalmozódhat, amely gátolja a megfelelő bőrlégzést, eltömíti a pórusokat, kedvező táptalajt képezve a különböző kórokozóknak. Ez egyúttal fakóvá, élettelenné is teszi a bőrt. Ennek felszámolására nagyon fontos a rendszeres otthoni arcápolás és néhány hetente a professzionális arctisztítás is. Az arctisztító kezelés során a felpuhított pórusokat alaposan megtisztítjuk a szennyeződésektől (por, faggyú, kozmetikum maradványok, bacilusok), hogy a bőr fellélegezzen és könnyedén befogadja a hatóanyagokat.

Akinek ajánljuk: havonta egyszer mindenkinek

A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: a Vendég bőrének állapotához igazodó szennyold, pórustisztító arctejek, enzimes, valamint naturális peelingek, pH-helyreállító tonikok.
A kozmetikai kezelés időtartama: a Vendég bőrállapotához igazodóan 90-120 perc.

Hidratáló arckezelések

A kozmetikai kezelés célja: A bőr nedvességhiányának már fiatal korban is látható jelei vannak. A modern kozmetika számos eszközzel felveszi a harcot a nedvességpótlás érdekében. A klimatizált helyiségek, a meleg és hideg váltakozása, az erős napsugárzás vagy a téli hideg levegő, de akár a helytelen arctisztítás is kiszárítják a bőrt, amely gyakran feszül és így könnyebben megjelennek a rajta a ráncok. A kezelés célja ezeknek a káros hatásoknak az ellensúlyozása és a nedvesség visszatapótlása, majd “bezárása” a bőrsejtekbe. Az értékes hatóanyagok rugalmasabbá, teltebbé, fiatalosabbá varázsolják az érett bőrt is.

Akinek ajánljuk: mivel a bőr nedvességtartalma a harmincas évek elejétől folyamatosan csökken, mindenkinek ajánljuk aki néha úgy érzi, hogy a bőre feszül, húzódik és zavarják a kisebb vagy mélyebb ráncok.

A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: olyan bőrbarát anyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek pótolják az elvesztett nedvességet, illetve támogatják a víz megkötését a bőr sejtjeiben. A kornak és bőrtípusnak megfelelően választjuk ki a kezelés során alkalmazandó hatóanyagokat, amelyek a bőr különböző rétegeit támogatják a nedvesség megkötésében (így pl. a szépségszalonunkban  használunk rövid és hosszú láncú hyaluronsavat, térhálós hyaluronsavat, a tengeri kollagént, természetes hidratáló faktorokat, mint az ureát, vagy a tejsavat, zsírkísérő anyagokat, mint a ceramidokat, a koleszterint, a lecitint, alga-kivonatokat, iszapokat, aminosavakat, peptideket).

A hatóanyagok bejuttatásának módjai: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia, masszázs, alginát – és egyéb maszkok.
A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc

Anti-aging kezelések

A kozmetikai kezelés célja: A fiatal, üde bőr a szépség alapvető megtestesítője. Az idő múlásával, illetve a környezeti ártalmaknak köszönhetően a bőrünk veszít a rugalmasságából, feszességéből. Ennek egyrészt az az oka, hogy az idő előre haladtával a bőrünk egyes rétegei elvékonyodnak, nedvesség és rosttartalmuk kevesebb lesz. 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a bőrünket belülről és kívülről is folyamatosan tápláljuk és segítsük az öregedés elleni harcban. Manapság már számos olyan kozmetikai eljárás elérhető, amellyel ezeket a folyamatokat lelassíthatjuk és a látható jeleiket mérsékelhetjük. A modern kozmetika közkedvelt kezelései az öregedés hatásait mérséklő kezelések. Központunkban nem csak a hölgyek, hanem az urak számára is személyre szabott kezeléseket végzünk és a legfrissebb kutatási eredmények alapján készült hatóanyagokat alkalmazzuk. 

Szakmai alapelvünk a professzionalitás és a személyre szabott ápolási metódus kialakítása. Vendégeink nagyon különleges, komplex és bizonyítottan eredményes kezelési rituálékban részesülnek.
Szakembereink különös gondot fordítanak az otthoni arc- és testápolási, táplálkozási és folyadékpótlási javaslatok megosztására is.

 

Akinek ajánljuk: mindenkinek, aki küzd az öregedés különböző jegyeivel (ráncok, pigmentfoltok, megereszkedett, egyenetlen bőr)
A kozmetikai kezelés során alkalmazott hatóanyagok: A Vendég korához és a bőr állapotához igazodó hatóanyagos kezeléseket ajánlunk a vendégeinknek, így különösen a svájci almafajtából kivont őssejtkomplexumokat, innovatív peptideket, kaviár kivonatot, bőrszerkezet-javító komplexeket, bőrépítő, sejtregeneráló és ráncfeltöltő bőrbarát anyagokat (pl. vitaminok, lipidek, aminosavak).
A hatóanyagok bejuttatásának módjai: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia, dróntechnológia, masszázs, alginát – és egyéb maszkok.
A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc
Speciális javaslat: a harmincöt év fölötti korosztály számára ajánljuk az azonnal látható az eredményt produkáló Thermage rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelésünket.

Gyors kezelések - Beauty & Go! ​

A kozmetikai kezelés célja: A Beauty & Go! arckezelések a modern kozmetika új vívmányai: olyan rövidebb, akár az ebédszünetbe is beiktatható arckezelések, amelyek célja a bőr gyors, látványos feltöltése. Akár egy randevú vagy egy üde megjelenést megkívánó esemény előtt érdemes a bőrünk aktuális állapotához igazodó kezelést igénybe venni. A gyors kezelések során a Vendég igényeinek megfelelő szérumot juttatunk a bőrbe (alma őssejteket a ráncok ellen, normalizáló komplexet a zsíros bőrre, energetizáló faktorokat az élettelen, fakó bőrre, hyaluronsavat a száraz, húzódó bőrre vagy elasztin-stimuláló peptideket és biopolimereket a feszesebb arckontúr eléréséhez). Akinek ajánljuk: mindenkinek, akinek csak kevés ideje van, de ragyogóan szeretne megjelenni egy eseményen vagy csak relaxálna egy fél órát meghitt környezetben. A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat. Kúraszerűen még intenzívebb hatás érhető el. A hatóanyagok bejuttatásának módja: ultrahang, elektroporáció, tű nélküli mezoterápia. A kozmetikai kezelés időtartama: 30 perc

Tű nélküli Mezoterápiás arckezelések

A kozmetikai kezelés célja: A modern kozmetika csodálatos eszköze a mezoterápia. Az eljárás során tű nélkül orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a tű nélküli mezoterápiás berendezésünk speciális elektromágneses hullámaival kis csatornákat képez a bőrben. Ezek az új kis csatornák a sejtek közötti tér átrendezésével jönnek létre és rajtuk keresztül a hatóanyagok eljutnak azokhoz a sejtekhez is a bőr mélyebb rétegében, amelyekhez más eljárásokkal egyébként nem tudnánk eljutni. A mélyebben fekvő sejtek ráadásul a hámképződés egy korábbi szakaszában tartanak, így víztartalmuk magasabb és kémiai szerkezetük is eltér a bőrfelszíni hámsejtekétől. Az ilyen sejtek így sokkal több hatóanyagot tudnak felvenni és hasznosítani, mint a bőrfelszíni társaik.
A kezelés során megnyitott csatornák a kezelés befejezésével azonnal összezáródnak, ezért nincs semmilyen sérülés, bőrpír vagy gyógyulási idő az eljárást követően. A rövid, harminc perces kezelések során orvosi tisztaságú hatóanyagokat alkalmazunk.


Akinek ajánljuk: harminc év fölötti Vendégeinknek ajánljuk, akiknek a bőre a mélyrétegi hatóanyagbevitelt is igényli, de nincs ideje hosszabb kezelésre.
A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat, így alklamazzuk a “növényi botox-like” Argireline-t, a sejtregeneráló biotint, illetve a bőrmegújító taurint is.  Kúraszerűen még intenzívebb hatás érhető el.
A hatóanyagok bejuttatásának módja: tű nélküli mezoterápia.
A kozmetikai kezelés időtartama: 30 perc

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre

A kozmetikai kezelés célja: A foltok halványíása biológiailag aktív anyagokkal. A bőrünk színét számos tényező befolyásolja: ilyen többek között a vörösvértestekben lévő hemoglobin, a hámsejtekben található melanin vagy éppen a szarurétegben oldott karotinok mennyisége.
A melanin egy védőpigment a bőrben, amely részben blokkolja az UV-sugarakat, másrészt megvédi a sejtek DNS-ét a káros UV-sugaraktól. Számos előnyös tulajdonsága mellett a melanin szerepet játszik a kóros pigmentációban és a melanoma kialakulásában is.
A hiperpigmentációról beszélünk akkor, amikor túl sok pigment keletkezik a bőrben. Ez számos okra visszavezethető: kialakulhat gyulladás után a pigmentáció, terhesség, gyógyszerek, egyes illatszerek, betegségek hatására, a fokozott UV-sugárzás vagy a bőr mélyebb fizikai sérülése következtében.
A melanin túltermelése révén különböző elhelyezkedésű, nagyságú, sötétebb vagy világosabb színű foltok jelenhetnek meg a bőrön. Ez az elváltozás zavarhatja az érintetteket, ezért az ősz beköszöntével érdemes rájuk nagyobb hangsúlyt fordítani.

Az AW Cosmetics pigment problémás bőrre alkalmazott kezelése láthatóan halványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a kiterjedésüket és a további kialakulásuk megelőzése révén egységes bőrtónus alakul ki. A szalonkezeléseket egy otthoni ápoló termékkel egészítjük ki: a két fázisú otthoni Melafadin koncentrátumunk egy magas hatóanyag tartalmú, aktív, intenzív bőrhalványító koncentrátum, amely gátolja a melanin szintézist, véd az oxidatív stressz ellen, segíti a bőr természetes védekező képességét és aktiválja a kollagén szintézist. Akinek ajánljuk: minden olyan Vendégünk számára, einknek ajánljuk, akiknek a bőre foltos, egyenetlen, térképszerű. A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: olyan bőrbarát hatóanyagok, amelyek gyorsan kifejtik a hatásukat, így alkalmazzuk a növények halványító erejét. Bőrhalványító komplex a chilei boldófa kérgéből nyert természetes aktív hatóanyagnak a boldinnek a származéka, igazolhatóan gátolja a tirozináz enzimet, amely a foltosodás egyik előidézője. A SORR növényi kivonat: Nagyon aktív kivonat Sigesbeskia Orientalis és Rabdosia Rubescens növényekből, gátolja a melinain felszívódását a keratinocitákba, nyugtató és antioxidáns hatása van, elősegíti az egyenletes ragyogó arcszínt. A szacharid-izomerát: természetes cukorból nyert nedvességmegkötő hatóanyag, szilárdan kötődik a bőr keratinjához és optimális hidratációhoz vezet, köszönhetően kiváló nedvességmegkötő képességének. Emellett a vörös alga kivonat hidratáló hatással rendelkezik. A hatóanyagok bejuttatásának módja: masszázs, ultrahang, alginát-maszk, egyén kozmetikai eljárások. A kozmetikai kezelés időtartama: 90 perc

Kétfázisú AH savas hámlasztás az azonnali bőrmegújulásért

A kozmetikai kezelés célja: Az őszi téli hónapok egyik közkedvelt kezelése az AHA savas hámlasztás. Nálunk kizárólag bőrbarát, természetes összetevőket tartalmazó, ún. enyhe savas kezelést alkalmazunk és a fantasztikus hatást nem drasztikus savas beavatkozással, hanem a hatóanyagok csodálatos egymásra hatásával érjük el. A kezelésünk egy két fázisból álló pakolás, amelynek az első fázisa egy gyümölcsdarabokat tartalmazó, vastagabb rétegben felvitt pakolás. Ennek a fázisnak a célja a megvastagodott, elhalt felső hámréteg feloldása, amelytől élettelen, fakó, szürke a bőrünk. Erre a pakolásra helyezzük a második fázisunkat, amely egy sötét színű, vérbőségfokozó, ún. “Esemény előtti pakolás”. A bőr vérereinek felpezsdítése révén beindul a sejtek oxigén – és tápanyag ellátása, fokozódik a káros anyagok távozása, a lustább sejtek is egy energiabombát kapnak, a foltok halványulnak, a ráncok mélysége jelentősen csökken. A két fázisú pakolást fátyolmaszkkal zárjuk és a kezelt terület nagyságától függően 40-50 percig hagyjuk hatni az értékes biológiai összetevőket. Akinek ajánljuk: egyszerűen Mindenkinek (kivéve a hisztamin érzékenyek). A kozmetikai kezelés során alkalmazott anyagok: Értékes növényi bőrszépítő hatóanyagok, így például alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj. A hatóanyagok bejuttatásának módja: kétfázisú pakolás. A kozmetikai kezelés időtartama: 40-60 perc.