Skip to content

Drónos hatóanyagszállítás? Nálunk igen!

  A kozmetikai kezelések során különböző eszközökkel, elektrokozmetikai berendezésekkel kívülről juttatjuk az értékes hatóanyagokat a bőrbe, hatékonyabb ránfeltöltést és látványos arcfiatalítást eredményezve. A hatóanyagok bőrbe juttatásának egy igen hatékony módszere az ún. kozmetikai dróntechnológia.

  Az új eljárás onnan kapta a nevét, hogy a kis gömböcskébe csomagolt hatóanyag, mint egy drón elindul a bőrbe. A hatóanyag útja ugyanakkor nem céltalan. Ennél a hatóanyag technológiánál ugyanis van egy irányító rész is, amely a hatóanyaggömböcskét pontosan oda irányítja, ahol a bőrünk sejtjei azt észreveszik.

  A sejtek felületén érzékelők, receptorok vannak. Ezek jeleznek a sejtnek, ha számára valamilyen értékes tápanyagot azonosítanak. A drónvezérelt hatóanyag gömböcske pedig a receptorok segítségével oda vándorol, ahol a hatóanyagot a sejt a legkönnyebben fel tudja venni. A sejt így a gömböcskéket könnyebben be tudja kebelezni. A hatóanyagok hasznosulása így sokkal hatékonyabb, mint amikor csak bolyonganak a sejtek közötti térben, keresve a bejáratot.

  Az értékes hatóanyagok így sokkal gyorsabban kerülnek be a sejtbe és hamarabb ki tudják fejteni a hatásukat is.

  A dróntechnológiás hatóanyag bevitelre épülő a Skeyndor Corrective csomagunk.

  Az új Skeyndor Corrective eredményesen kezeli mind a horizontális, vertikális és a gyűrődés következtében kialakult ráncokat. A kozmetikai ránctalanító kezelés már egy alkalom után látványos eredményt nyújt és valódi alternatívája az orvosi beavatkozásoknak.

  Az anti-aging hatás három pilléren nyugszik:

  • Folyamatos bőrmegújítás: újgenerációs biológiai peeling került a szalonkezelésbe és az otthoni ápolásra megalkotott szérumba is. Ez a desmoglein-szerű peptid már kis dózisban is gyorsítja a bőr megújulási ritmusát, kisimítja a bőrfelszínt. Biztonságosan használható idősödő és akár érzékeny bőrön is.
  • Izomösszehúzódás blokkolása: Cosmetic Drone™ ingerület átvitelt blokkoló hatóanyag komplex-szel. A kozmetikai drón technológia a legújabb hatóanyagbeviteli rendszer, amely áll egy hatóanyag szállító gömböcskéből (hasonló, mint egy liposzóma) és egy peptid ligandumból, amely, mint egy GPS navigálja a gömböcskét a megcélzott sejthez. Ezzel a módszerrel a hatóanyag 100%-ban a megfelelő sejthez jut el. Ebben a konkrét esetben az izomösszehúzódásokért felelős idegsejtekbe tudunk lazító hatóanyagot juttatni, így mérsékelve az ingerület kibocsájtást és átvitelt.
  • Fillerek: Mélyebb szöveti tömörítő hatás: A különböző kivonatok eredményesen fokozzák a zsír tárolását az irhában, így biztosítva a folyamatos, feszes tónust. Emellett a kezelési csomag termékei tartalmaznak egy felületi ráncfeltöltő anyagot is, amely kis gömböcskékbe csomagolva a méretük hatvanszorosára képesek duzzadni. Ezzel a módszerrel a ráncokat gyorsan és látványosan tudják feltölteni.

  A Corrective szalonkezelés mellett, otthoni anti-aging ápolásra arckrém, lágy emulzió, szérum és szemránckrém áll rendelkezésre.

  Próbálja ki most az AW Cosmeticsnél!

  Az AW Cosmetics Csapata

  Forrás: www.skeyndor.com

   

  During the cosmetic treatments, we deliver the valuable active ingredients to the skin from the outside with various devices and electrocosmetic equipment, resulting in more effective top-up and spectacular facial rejuvenation. Cosmetic drone technology is a very effective method of delivering active ingredients to the skin.

  The new procedure gets its name from the fact that the active ingredient packed in a small sphere moves into the skin like a drone. However, the route of the active ingredient is not aimless. With this active ingredient technology, there is also a guiding part that directs the active ingredient sphere exactly where the cells of our skin notice it.

  There are sensors and receptors on the surface of the cells. They signal to the cell when some valuable nutrient is identified for it. And with the help of the receptors, the drone-controlled sphere of the active substance migrates to where the active substance can be most easily taken up by the cell. In this way, the cell can absorb the spheres more easily. The utilization of the active substances is thus much more efficient than when they just wander in the space between the cells, looking for the entrance.

  The valuable active ingredients thus enter the cell much faster and can exert their effect sooner.

  Our Skeyndor Corrective package is based on the intake of active ingredients with drone technology.

  The new Skeyndor Corrective effectively treats both horizontal and vertical wrinkles and wrinkles caused by folding. The cosmetic anti-wrinkle treatment provides spectacular results after just one session and is a real alternative to medical interventions.

  The anti-aging effect rests on three pillars:

  Continuous skin renewal: new-generation biological peeling is included in the salon treatment and in the serum created for home care. Even in small doses, this desmoglein-like peptide accelerates the rhythm of skin renewal and smoothes the skin surface. It can be safely used on aging and even sensitive skin.
  Blocking muscle contraction: Cosmetic Drone™ with an active substance complex that blocks impulse transmission. Cosmetic drone technology is the latest active ingredient delivery system, which consists of an active ingredient delivery globule (similar to a liposome) and a peptide ligand that navigates the globule to the target cell like a GPS. With this method, 100% of the active ingredient reaches the appropriate cell. In this specific case, we can deliver a relaxing agent to the nerve cells responsible for muscle contractions, thus reducing the emission and transmission of the stimulus.
  Fillers: Deeper tissue compacting effect: Various extracts effectively increase the storage of fat in the skin, thus ensuring a continuous, tight tone. In addition, the products of the treatment package also contain a surface wrinkle filling material, which can swell up to sixty times their size when packaged in small spheres. With this method, wrinkles can be filled quickly and visually.

  In addition to the Corrective salon treatment, face cream, soft emulsion, serum and eye wrinkle cream are available for home anti-aging care.

  Try it now at AW Cosmetics!

  The AW Cosmetics Team

  Loading...