Skip to content

Ajándékkártyák

Az AW Cosmetics által forgalmazott ajándékkártyák az év minden napján felhasználhatók az Esztétikai Szalonunkban elérhető valamennyi szolgáltatásra, bérletre, termékre. Szakképzett kollégáink segítenek kiválasztani a megajándékozott kora, bőrtípusa alapján a legmegfelelőbb kezelést.

Amennyiben a megajándékozottra szeretné bízni a választást lehetőség van egy maghatározott értékű ajándékkártya vásárlására is. Így a megajándékozott döntheti el, pontosan milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni.

A modern kozmetika ma már számos digitális módszerrel működik. Ajándékkártya portfóliónkat tovább bővítettük és bevezettük a QR-kódos ajándékkártyáinkat. Ezek lényege, hogy a megajándékozott egy QR-kóddal ellátott Ajándékkártyát kap. A QR-kód beolvasásával pedig megnézheti annak a kezelésnek a rövid videóját, amelyet ajándékba kapott!

A QR-kódos Ajándékkártyáinkhoz kiválasztottuk az öt legkedveltebb szolgáltatásunkat, így egészen biztosan talál mindenki Hölgyek és Urak számára is megfelelő ajándékot.

A QR-kódos Ajándékkártyákon elérhető szolgáltatásaink az alábbiak:


Az ajándékkártyákat cégek figyelmébe is ajánljuk:  húsz darab fölötti vásárlás esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

Az ajándékkártyákat szalagtűző, esküvői vagy karácsonyi ajándéknak is ajánljuk. Az elegáns csomagolásban Szépséget, Feltöltődést rejtő ajándékot adhat annak, aki fontos Önnek!

Időpontfoglaló rendszerünkben foglalhat ingyenes időpontot arra az esetre is, ha segítséget szeretne kérni szakértő kollégáinktól  a megfelelő ajándék kiválasztásában.

Az ajándékkártyáink – eltérő megállapodás hiányában – a vásárlástól számítva egy évig érvényesek.

Ajándékcsomagok