Skip to content

Arcmasszázs, relaxáció

Kozmetikai energetizáló menedzser masszázs

A feltöltő, energetizáló  masszázsunk során a  kozmetikai masszázsok alapfogásait alkalmazva, csökkentjük a stressz okozta izomgörcsöket, fájdalmakat, a nyak-, vállizom, a karok és a fej területén. Ezt a lazító, stresszoldó kezelést azoknak ajánljuk, akik felfrissülni, relaxálni szeretnének.

A kezeléshez vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, paraffin és színezék mentes, aromaterápiás masszázsolajakat használunk, amelyet a Vendég igényeihez igazítunk. Fontosnak tartjuk, hogy a vendégeink rövid időn belül feltöltődjenek és ellazuljanak, testileg és lelkileg is.

Kényeztető relaxáló arcmasszázs

A rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van a kikapcsolódásra, ellazulásra. A gondoskodásra azonban a bőrünknek, az arcizmainknak és az arcidegeinknek is szüksége van. A kozmetikai kezelések időigényesek, ezért kidolgoztunk egy rövidebb, ám nyugtató, stresszoldó, feltöltő arcmasszázs rituálét, amely hatására a vérerek kitágulnak, az üres hajszálerecskék megtelnek vérrel. Így gyorsabbá válik az anyagcsere és a tápanyagok könnyebben felszívódnak a sejtekben. A masszázs az arc idegeire gyakorolt nyomás eredményeként csökkenti az idegrendszer feszülését, ezért rendkívül nyugtató hatású.