Skip to content

Szemöldök, szempilla eljárások, gyantázás

Szemöldök szedés, szemöldök festés

A szemöldök formázása és festése során tartós tetoválás nélkül tudjuk hangsúlyozni a tekintet a szem és a haj színéhez igazodó színek kiválasztásával. A gyönyörűen ívelt és hangsúlyosabb szemöldök a szemre irányítja a fókuszt és karakteresebb külsőt kölcsönöz viselőjének.

A szemöldök ápolása ugyanolyan fontos, mint bármely szőrtelenítő eljárás, hiszen egy gyönyörűen megfestett szemöldököt is elronthatnak az oda nem illő, alatta vagy felette kinövő szőrszálak. Szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek legtesthezállóbb szemöldök kezelési eljárást.

Szemöldök festés hennával

A szemöldök formázásának, megfestésének számos módszere létezik. Az egyik legújabb szolgáltatásunk a henna használatával történő szemöldökfestés. A henna alkalmazásával tartós és élénk árnyalatokat kapunk. Míg a normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi, a hennás festés a bőrt is, így az eredmény a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos ápolásától függően akár 14 napig is tartós maradhat. Esztétikai központunkban egy orosz márkával dolgozunk, amelynek rengeteg árnyalata van, így a szőkétől a feketéig bármilyen árnyalatot el tudunk érni. Így teljesen személyre szabott lesz a végeredmény. Használatával a mai, divatos púderes és ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők. A henna szemöldökfestést azoknak ajánljuk, akik érzékenyek vagy allergiások a hagyományos szemöldök festékekre.

Emellett ajánlott azoknak is, akik rendezetlen, formátlan, hiányos vagy nem szimmetrikus szemöldökkel rendelkeznek, de szeretnének egységes formájú és kívánt vastagságú szemöldököt.
Gyakran választják azok a vendégeink is, akik szeretnének sminktetoválást, de előzetesen kipróbálnák milyen forma és szín állna a legjobban. Egyes esetekben a tetoválás frissítésére vagy korrigálására is kiválóan alkalmas.
A henna előnyei közé tartozik, hogy ammónia és hidrogénperoxid mentes, tartós és látványos, így hiányos szemöldökre is tökéletes alternatíva lehet.

Szempilla festés

A szempilla festéssel színt adhatunk a világosabb színű szempilláknak is. Az intenzívebb, sötétebb színek kihangsúlyozzák a szemek színét és formáját. Ráadásul nem szükséges reggelente a szempillaspirállal sem bajlódnunk. Az eredmény 3-4 hétig tartós marad.

Ezzel az eljárással anélkül varázsolhatunk magunknak látványosabb szempillákat, hogy műszempillákat helyeznénk fel. Különösen előnyös a sportolóknak, valamint a víz, a szauna és a wellness szerelmeseinek.

A szempilla festést allergiamentes festékkel végezzük.

UV-LED Szempilla építés

Az UV-LED szempillaépítés új korszakot nyitott a szempilla eljárások terén: a hagyományos technikával készült szempillákhoz használt ragasztókra sokan allergiások, a pillák gyorsabban lehullanak, ezért sokkal gyakrabban válhat szükségessé a szempillák utántöltése. Az UV-LED fényre kötő ragasztó azonban nem a levegőre, hanem az UV-LED fényre fixálódik. Így sokkal kevesebb a ragasztó kipárolgása miatti irritáció. Mivel a ragasztó kevesebb, mint egy másodperc alatt teljes mértékben megköt, nem kell napokat várni, hogy stabilizálódjon a ragasztó és az új pillákat víz érhesse.
A tapasztalataink azt mutatják, hogy a hagyományos technológiával épített pillákhoz használt ragasztóra allergiás vendégek több mint felénél megnyugtató megoldást eredményez az UV-LED szempillaépítés.
Az eredmény a hagyományos technológiához képest telítettebb, akár 3-4 hétig is megmaradó tartós szempillák.
Nálunk az UV-LED szempillaépítés mindkét fajtája elérhető:
2-3 D UV-Light Volume Szempillaépítés, valamint
4-6 D UV-LED Russian Volume Szempillaépítés

Professzionális testgyantázási eljárások

A szőrtelen, sima, bársonyos bőr a nálunk elérhető professzionális gyantázási eljárásoknak köszönhetően – az egyéni szőrnövekedési jellemzőktől függően – akár öt hétig is élvezhető. A borotvával szemben ugyanis a gyanta nem elvágja a szőrszálakat, hanem a gyökerétől távolítja el azokat, így idővel a szőrszálak meggyengülnek és ki is kophatnak. Esztétikai Központunkban Hölgyek és Urak gyantázását is vállaljuk, a testszőrzetnek megfelelő típusú gyanta alkalmazásával. A gyantázás nálunk rituálé, előzetes konzultáció mellett utóápolási tanácsokat is adunk.

Professzionális intimgyanta eljárások

Az intim területek szőrtelenítése érdekében kidolgoztunk egy professzionális szőrtelenítési protokollt. Ennek keretében egy állapotfelmérést és konzultációt követően kiválasztjuk a Vendég bőréhez és az intim terület érzékenységéhez, esetleg problémáihoz (szőrbenövés, kiütések, gyulladás) igazodó gyantázási módszert. A bőrt előkészítjük, letisztítjuk, tonizáljuk, majd a kívánt típusnak megfelelően elvégezzük az intim gyantázást. Ezt követően aloe vera alapú hidratálás következik, majd egy nyugtató, gyulladáscsökkentő pakolást alkalmazunk. Végezetül a bőrt hidratáljuk. Az eljárás végeztével személyre szabott tanácsadással, terápiás kezelési javaslatokkal segítjük az utóápolást és az intim területek hosszan tartó ápoltságát.

Az Esztétikai Központunkban az alábbi intim gyantázási eljárások érhetők el: