Skip to content

Exkluzív sminktetoválás az AW Cosmeticsnél

  Február 15-től új szolgáltatással bővítjük portfóliónkat. Exkluzív sminktetoválás keretében segítünk még szebbé varázsolni az arcot és ezzel a megjelenést.

   

  Az elmúlt években végzett kutatásaink a tetoválások és a tartós sminkek (permanent make-up) gyakoriságának folyamatos növekedését mutatják. Az EU-ban százból 12, az USA-ban közel 30 ember rendelkezik valamilyen tetoválással. Ezek között az elmúlt tíz évben exponenciálisan megnövekedett a sminktetoválások száma.

  A sminktetoválás során nano- és mikroméretű pigmentrészecskék juttathatók a bőrbe. A pigmentlerakódás mélysége és mennyisége a tinta sűrűségétől és a választott tetoválási módszertől függ.

  A folyamat során használt színek és árnyalatok széles választékával rendelkezünk, amelyek bizonyos megkötésekkel keverhetők is, hogy a bőrszínhez igazodjanak. A sminktetoválásainkhoz használt színeink magas koncentrációban tartalmaznak pigmenteket, amelyek biztonságosak, hipoallergének, és tartós eredményt biztosítanak. Ezek a színek egy ideig a bőrben maradnak a részecskeméretük miatt, amelyet a szervezet részlegesen lebont, ezért halványodnak ki a sminktetoválások idővel. A permanent make up általában több hónaptól néhány évig tart, attól függően, hogy milyen a kezelt bőrfelület, milyen a szervezet anyagcseréje, vagy milyen külső behatásoknak van kitéve a bőrfelület. A sminktetoválás és a testtetoválások között az a legnagyobb különbség, hogy a klasszikus tetováló tinta apró részecskéit a szervezet nem tudja lebontani és a pigmenteket mélyebbre juttatják be a bőrbe a tetoválás során.

   

  Az AW Cosmeticnél szemöldök- és ajaktetoválásokat fogunk bevezetni február 15-én:

  A szemöldök tetoválások körében szakértőink

  • a természetes hatású, kontúr nélküli Soft Powder,
  • a karakteresebb púder technológiával készülő Shape Line Brows,
  • a kézi és a gépi technológiát ötvöző Hybrid, valamint
  • a japán szálazás Microblading technológiát alkalmazzák.

   

  Az ajaktetoválások körében a teltebb ajkak érdekében

  • rúzsozott hatású, valamint
  • a természetes, kontúr nélküli ajak tetoválásokat ajánljuk Vendégeink figyelmébe.

   

  Az új szolgáltatást március 15-ig bevezető áron, 20% kedvezménnyel vehetik igénybe Vendégeink.

   

  Az AW Cosmetics Csapata

   

  Forrás: Piccinini, P., Contor, L., Pakalin, S., Raemaekers, T., & Senaldi, C. (2015). Safety of tattoos and permanent make-up. State of play and trends in tattoo practices. EUR27528.

  Giulbudagian, M., Schreiver, I., Singh, A. V., Laux, P., & Luch, A. (2020). Safety of tattoos and permanent make-up: a regulatory view. Archives of Toxicology, 94, 357-369.

  Loading...