Skip to content

Professzionális kezelések Uraknak

Professzionális kezelések Uraknak

Beauty & Go! arckezelések

A rohanó világunkbna többnyire kevés idő marad magunkra. A modern kozmetika azonban erre is gondol: a Beauty & Go! arckezelések olyan rövidebb, akár az ebédszünetbe is beiktatható arckezelések, amelyek célja a bőr gyors, látványos feltöltése. Akár egy randevú vagy egy üde megjelenést megkívánó esemény előtt érdemes a bőrünk aktuális állapotához igazodó kezelést igénybe venni.

A Beauty&Go! kezeléseink fajtái:

Beauty & Go! Őssejtes kezelés a ráncok ellen:
A modern kozmetika egyik fantasztikus felfedezése az őssejtek bőrre gyakorolt kedvező hatása. Az emberi bőr őssejtjeit aktivizáló a svájci Uttwiler Spätlauber almából kinyert őssejtek és rövid- és hosszú láncú hyaluronsav igénybe vételével a kezelés támogatja a regenerációs folyamatokat, serkenti a sejtmegújulást,  növeli a bőr rugalmasságát és kisimítja a ráncokat. Az alma őssejtek munkáját támogatja a Hydro Express Complex is, amely természetes biopolimerek molekuláris hálózata (hialuronsav, alginát és pullulan) és amelynek segítségével ultrakoncentrált hidratáló hatóanyagok (glicerin, szerin, trehalóz, karbamid) juttathatók a bőrbe.

Beauty & Go! Normalizáló kezelés zsíros bőrre:
A modern kozmetika egyik legkurrensebb kezelése a zsíros bőr problémáinak kezelése. A túlzott tevékenység nem csak ahhoz vezethet, hogy nem kívánt fényesség jelenik meg a bőrön, hanem a bőrflóra károsításához is. A bőrflóra sérülése bizonyos baktériumok részére ideális táptalajt jelent és lehetővé teszi számukra az elszaporodást. Ezek elősegítik egyes bőrgyulladások és a mitesszerek kialakulását.
A kezelés során alkalmazott aktív hatóanyag komplex tartalmaz oliva levelet (oleanolsav), amely csökkenti a túlzott faggyútermelést, keratolitikus és baktériumölő hatású. Az Aloe Vera kivonat bőrnyugtató, bőrtisztító és hidratáló, míg a Vörös alga kivonat (Condrus Crispus) mélyen hidratálja a bőrt.

Beauty & Go! Detox kezelés az élettelen bőrnek:
A modern kozmetika válasza az élettelen, fakó bőrre. A Beauty & Go! Detox egy revitalizáló kezelés olyan koncentrátumokkal, amelyek erős méregtelenítő hatóanyagokat tartalmaznak, így különösen α-glükánt és avokádó peptideket. Ez utóbbi serkenti a sejtben természetesen előforduló méregtelenítési folyamatokat, és segít lebontani a felesleges és használhatatlan fehérjehulladék melléktermékeket. A kezelés során alkalmazott termékekben található élesztő-kivonat növeli a sejt természetes autophagocytosis folyamatát, lebontja a celluláris hulladékot, az oxidált fehérjéket és lipideket a sejtekben.
A rituálé részeként alkalmazott Hydro Express Complex természetes – az egészséges bőrben is megtalálható – biopolimereket juttat a bőr corneum rétegébe. Ennek hatását támogatja a Wild viola extract is, amely aktiválja a vízcsatornákat a bőrsejtek között, feltöltve a bőr nedvességraktárait. Az Ectoine nevű hatóanyag szintén ezt az erős sejtmegújítási és folyamatot támogatja, védi az epidermisz sejtjeit a környezeti stressztől, hidratálja a sejthártyát és a retikuláris hálót, csökkentve a bőrfelszíni vízvesztést és a pigmentációs foltokat.

Beauty & Go! Hyaluron kezelés a száraz bőrre:
A modern kozmetika alapvető segítsége a száraz, húződő. szomjas bőrnek: a kezelés során magas koncentrációjú hidratáló, ránctalanító, bőrmegemelő és nedvességfeltöltő hatású alapanyagokat juttatunk a bőrbe. A száraz bőr azonnal láthatóan kisimul, és az arc ismét fiatalosan frissen ragyog.
Hosszú távon megnő a bőr nedvességtartalma, megerősödik a bőr gátja és a bőr saját védelmi rendszere. A káros környezeti hatásokat, a szabad gyököket és az oxidatív stresszt megakadályozva támogatjuk a bőr saját sejtjavító mechanizmusait és hatékonyan felvesszük a harcot a bőr idő előtti öregedésével szemben.
A termékeinkben magas koncentrációban megjelenő hosszú láncú hialuronsav bőrápoló, hidratáló, kisimító, míg a rövid láncú hialuronsav extrém hidratáló és nedvességmegtartó hatással, nagy nedvességmegkötő képességgel rendelkező hatóanyag, amely mélyről felemeli és kisimítja az epidermiszt.

Beauty & Go! Lifting kezelés az öregedés ellen:
A modern kozmetik számos eszközzel harcol az idő múlásának bőrön megjelenő nyomai ellen. A Janssen Cosmetics új kutatási eredménye egy különleges öregedés gátló technológia kifejlesztése. A legújabb számítógépes szimulációknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy az arc kontúrja jelentős szerepet tölt be kor meghatározásakor. A Lifting kezeléshez használt termékeink elasztin-stimuláló peptideket tartalmaznak, melyektől az arckontúr láthatóan megemelkedik és feszesebb lesz. Ennek hatását egészíti ki egy rendkívül hatékony aktív növényi hatóanyag, mérsékelve a pigmentációs zavarokat, védve a bőrt a leégés és a káros szabadgyökök ellen is. A kezelés során természetes biopolimerekkel hidratáljuk a bőrt, amelyekkel a finom vonalakat és ráncokat is látványosan eltüntetjük.

Tisztító kezelések

Minden arcápolás alapja az alaposan megtisztított bőr. A modern kozmetika folyamatosan fejlődő hatóanyagokkal veszi fel a harcot a szennyeződések ellen. A bőrünkön számos olyan szennyeződés felhalmozódhat, amely gátolja a megfelelő bőrlégzést, eltömíti a pórusokat, kedvező táptalajt képezve a különböző kórokozóknak. Ez egyúttal fakóvá, élettelenné is teszi a bőrt. Ennek felszámolására nagyon fontos a rendszeres otthoni arcápolás és néhány hetente a professzionális arctisztítás is.
Központunkban kétféle arctisztító kezelést ajánlunk: egy hatvan perceset (Express tisztító arckezelés), amelyet más kezeléseket megelőzően is kérhet és egy hosszabb, kilencven perceset (Deep tisztító arckezelés).

Tű nélküli Mezoterápiás arckezelések

A modern kozmetika csodálatos eszköze a mezoterápia. Az eljárás során tű nélkül orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a tű nélküli mezoterápiás berendezésünk speciális elektromágneses hullámaival kis csatornákat képez a bőrben. Ezek az új kis csatornák a sejtek közötti tér átrendezésével jönnek létre és rajtuk keresztül a hatóanyagok eljutnak azokhoz a sejtekhez is a bőr mélyebb rétegében, amelyekhez más eljárásokkal egyébként nem tudnánk eljutni. A mélyebben fekvő sejtek ráadásul a hámképződés egy korábbi szakaszában tartanak, így víztartalmuk magasabb és kémiai szerkezetük is eltér a bőrfelszíni hámsejtekétől. Az ilyen sejtek így sokkal több hatóanyagot tudnak felvenni és hasznosítani, mint a bőrfelszíni társaik.
A kezelés során megnyitott csatornák a kezelés befejezésével azonnal összezáródnak, ezért nincs semmilyen sérülés, bőrpír vagy gyógyulási idő az eljárást követően. A rövid, harminc perces kezelések során orvosi tisztaságú hatóanyagokat alkalmazunk.

Vendégeink az alábbi kezelések közül választhatnak:

Argireline komplex terápia:
A modern kozmetika “növényi-botox megoldása”. Kifejlesztésre került egy gyengéd megoldás, a hat aminosav alkotta acetyl hexapeptid-3, vagy más néven argireline, más néven magas intenzitású arcfiatalító hatóanyag komplex. A peptid megátolja a SNARE protein komplex működését, emiatt az izom elernyed. Acetilkolin szabadul fel az idegrendszer mozgató idegvégződésekben, melynek hatására létrejön az izomösszehúzódás. Az argireline kezelés szelektív módon megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, így természetes módon gátolja az izom összehúzódását. A készítmény alkalmas a ráncok, szarkalábak mérséklésére.

Biotin sejtregeneráló terápia:
A modern kozmetika sejtépítő hatóanyaga a Biotin. A Biotin, vagy közismertebb nevén H-Vitamin az egyik legfontosabb vegyület a bőr sejtjeinek képzéséhez. Alkalmazása fokozza az új sejtek képződését és a sejtregenerációt. Fontos szerepet tölt be a szénhidrát és aminosav anyagcserében. Nélkülözhetetlen bőr DNS replikációs mechanizmusokban.

Taurin express bőrmegújító terápia:
A modern kozmetika közkedvelt energetizáló anyaga a taurin. A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartalmú aminosav. Energia továbbítóként és méregtelenítőként működik. Stabilizálja a sejtmembránokat, szerepet játszik a membránokon keresztüli kalcium-áramlás szabályozásában. Elősegíti a bőr újrastrukturálódását és részt vesz a keratin szintézisében.

Anti-aging arckezelések

A fiatal, üde bőr a szépség alapvető megtestesítője. Az idő múlásával, illetve a környezeti ártalmaknak köszönhetően a bőrünk veszít a rugalmasságából, feszességéből. Ennek egyrészt az az oka, hogy az idő előre haladtával a bőrünk egyes rétegei elvékonyodnak, nedvesség és rosttartalmuk kevesebb lesz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a bőrünket belülről és kívülről is folyamatosan tápláljuk és segítsük az öregedés elleni harcban. A modern kozmetika számos olyan kozmetikai eljárást kifejlesztett, amellyel ezeket a folyamatokat lelassíthatjuk és a látható jeleiket mérsékelhetjük. Központunkban nem csak a hölgyek, hanem az urak számára is személyre szabott kezeléseket végzünk és a legfrissebb kutatási eredmények alapján készült hatóanyagokat alkalmazzuk. Szakmai alapelvünk a professzionalitás és a személyre szabott ápolási metódus kialakítása. Vendégeink anagyon különleges, komplex és bizonyítottan eredményes kezelési rituálékban részesülnek.
Szakembereink különös gondot fordítanak az otthoni arc- és testápolási, táplálkozási és folyadékpótlási javaslatok megosztására is.

JANSSEN Alma őssejtes kezelés a bőr saját megújulásához, újraépüléséhez:
A modern kozmetika számos olyan eszközzel rendelkezik, amely a saját bőrünk regenerációs képességét javítják. A bőr őssejtjei ún. önreprodukciós képességgel rendelkeznek, azaz a képesek magukat egy új sejt formájában leképezni. Amikor ezek osztódnak egy új bőrsejt alakul az őssejt közvetlen közelében, mely osztódik és a szarurétegbe vándorol.
Az ilyen őssejtek jelenléte kritikus például a sebgyógyulás során, mert őssejtek nélkül nem képződnének új bőrsejtek.

A modern kozmetika a férfi bőrápolásbna is jelentős fejlődésen esett át az elmúlt években. A kor előrehaladtával a sejtek képessége az osztódásra lecsökken és a regenerációs folyamatok jelentősen több ideig tartanak. A további negatív behatások, mint az UV sugárzás tovább csökkentik az őssejtek reprodukciós képességét. Ekkor a növényi őssejtek különösen hasznossá válnak az emberi bőr számára. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az emberi őssejtek, azaz önreprodukálók és ösztönzik a regenerációs folyamatokat. A kezelés növényi őssejt kivonatot tartalmazó, svájci almafajtából származó őssejt és egyéb intenzív hatóanyagtartalmú komplexumokra épül, amelyek megnyugtatják az irritált bőrt borotválkozás után, és intenzíven hidratálják is azt.
A Men’s SuperMoist a bőr természetes hidratáló faktorának legfontosabb összetevőit tartalmazza. Hidratál, csökkenti a száraz bőr okozta ráncokat. Az ún. szacharid-izomerát a bőrünkkel azonos szénhidrát-komplexe tartós hidratáló kezelést nyújt a bőr számára. A panthenol javítja a bőr regenerálódását, fokozza a bőr természetes védekezőképességét, melynek hatását kiegészíti a fekete ribizli magolajat, léggömb növényi kivonatot és napraforgóolaj szappanozhatatlan összetevőit tartalmazó Men’s Ultra Calm.

JANSSEN Hyaluron kezelés a száraz bőrre:
A bőr nedvességhiányának már fiatal korban is látható jelei vannak. A modern kozmetika számos eszközzel felveszi a harcot a bőr nedvességtartalmának pótlása érdekében. A klimatizált helyiségek, a meleg és hideg váltakozása, a nem megfelelő nedvességellátás a bőrben vagy a nem megfelelő bőrtisztítás kiszárítják a bőrt, amely gyakran feszül és megjelennek a rajta a ráncok.

A modern kozmetika talán legismertebb hatóanyaga a hyaluron, amely az egyik legfontosabb nedvességmegkötő összetevő a bőrünkben. A kezelés során alkalmazott magas koncentrációjú termékek ránctalanító, bőrmegemelő és nedvességfeltöltő hatással rendelkeznek a magas koncentrációjú rövid és hosszú láncú hyaluronsavnak köszönhetően. A hosszú láncú hyaluronsav védőréteget képez a felhámban, a rövid láncú hyaluronsav pedig a bőr mélyebb rétegeiben hat. A mélyebb rétegekbe vezetett nedvesség révén a bőr megemelkedik és belülről kifelé nedvességgel töltődik fel. A feszesség érzése érezhetően csökken, mivel a bőr gátja megerősödik és nagyobb rugalmasságot nyer. A kezelés további sajátossága a térhálós hialuronsav jelenléte is, amely különleges szerkezete révén nagyon stabil, hidratáló hálózatot hoz létre a bőrön, lenyűgöző duzzadó hatással.
A kezelés során alkalmazott termékekben megjelenő fehér csillagfürt kivonat elősegíti az epidermális fehérje és lipid szintézist, valamint korlátozza a transzepidermális vízveszteséget.
A sivatagi növény az Imperata cylindrica gyökérkivonata jelentősen megnöveli a nedvességszintet a felső hámrétegekben is. A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett termék tartalmaz még allantoint és alfa-bisabololt, amelyek megnyugtatják a bőrt és csökkentik a bőrpírt. Az E-vitamin-acetát a szabadgyökök eltávolítója.
Az exkluzív hatóanyag-formulával rendelkező, a férfiak számára kifejlesztett termékcsalád egyik fő alapanyaga a Men’s SuperMoist, amely a bőr természetes hidratáló faktorának legfontosabb összetevőit tartalmazza, hidratál és csökkenti a száraz bőr okozta ráncokat. A másik értékes összetevő komplexumunk a Men’s Ultra Calm, amely fekete ribizli magolajat, léggömb növényi kivonatot és a napraforgóolaj szappanozhatatlan összetevőit tartalmazza. Rendkívül gazdag esszenciális és telítetlen zsírsavakban, valamint fitoszterolokban. Ezáltal kitűnően alkalmas a borotválkozás révén igénybe vett bőr megnyugtatásra.
A kezelés eredményeként a bőr észrevehető relaxációt, rugalmasságot kap.

JANSSEN Detox kezelés a fakó, fáradt bőrre:
A modern kozmetika felveszi a harcot a szürka, fáradt, élettelen bőrrel is: az erősen koncentrált méregtelenítő hatóanyagokkal, α-glükánnal és avokádó peptiddel ható anti-aging kezelésünk egyik legfőbb összetevője az avokadó peptid koncentrátum, amely serkenti a sejtben természetesen előforduló méregtelenítési folyamatokat, és segít lebontani a felesleges és használhatatlan fehérjehulladék melléktermékeket.

A sejtszintű méregtelenítés másik támogatója az élesztő-kivonat is, amely növeli a sejt természetes autophagocytosis folyamatait, lebontja celluláris hulladékokat, így különösen az oxidált fehérjéket és lipideket a sejtekben. A növényi őssejtek pedig támogatják a bőr regenerációját az emberi bőrsejtek megerősítésével és megvédésével.
A bőr nedvességtartalmának fokozására hosszú és rövid láncú hyaluronsavat tartalmazó termékeket használunk.
A kezelés eredményeként élettel teli és újraéledt bőrprofilt kapunk: a magas hatóanyag koncentrátumok segítik a bőr természetes regenerációs folyamatát, revitalizálják a fáradt bőrt és simává teszik annak felületét, miközben növelik a nedvességtartalmát is.

JANSSEN Kollagén booster kezelés a feszesebb bőrért: 
A modern kozmetika egyik közkedvelt hatóanyaga a kollagén. A tengeri kollagénre épülő öregedésgátló kezelésünk azonnal látható kontúr emelő hatást biztosít.
A tengeri kollagént tartalmazó termékeink ellensúlyozzák a szövetek feszességének csökkenését és minimalizálja a ráncokat.

A modern kozmetika számos módon alkalmazza a kollagént a bőr megemelésére és a bőrsejtek aktivizálására. A kezelés során alkalmazott kollagénban gazdag formula segít a bőrnek megháromszorozni természetes kollagén tartalmát, így fiatalos, teltebb és feszesebb lesz. A tengeri kollagén észrevehető lifting hatást biztosít a bőrön, láthatatlan filmként védve azt, amely ezáltal bezárja a bőrbe a nedvességet és kitölti a finom ráncokat és vonalakat.
A termékeinkben található gránátalma virág kivonat stabilizált C-vitaminnal kombinálva aktiválja a bőr saját kollagéntermelését, egyúttal megakadályozva a kollagénrostok lebomlását és ellensúlyozza a bőr idő előtti öregedését. Emellett a termékekben megtalálható vörös lóhere kivonat csökkenti a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt. Az erjesztett fekete teából készült Kombucha pedig képes serkenteni a zsírsejtek fejlődését a bőrben, így természetes lipo-fillingként működik.

JANSSEN Fekete arany kaviáros kezelés a fiatalos bőrért:
A modern kozmetika egyik csodálatos hatóanyaga a kaviár. Amikor ugyanis nagyobb a stressz az arckontúrok különösen petyhüdtnek és fáradtnak látszanak. Az erős napsugárzás, fogyás a koffein vagy a nikotin túlzott megterhelést jelent a bőrnek. Az aktív biológiai hatóanyagaival a kaviár kivonat ideális megoldást jelenthet, amely aktiválja és vitalizálja a fáradt petyhüdt bőrt, véd a szabad gyökök ellen és észrevehetően és láthatóan segít a fáradt és stresszes bőrnek, amelynek alacsony az energiája.

A kezelés elősegíti az új sejtek képződését, támogatja a természetes regenerációs folyamatokat és kitűnően hat a korai bőröregedés ellen.
A modern kozmetika számos kaviár kivonatot alkalmaz. A termékeinkben található kaviár kivonat aminosavakat és szacharidokat tartalmaz, radikális szabad gyök megkötő és egyidőben hidratáló és védőréteg képző tulajdonságú, támogatja a bőr mikro-keringését és oxigénellátását, fokozva az új sejtek képződését. Gazdag aminosavakban, vitaminokban és lipidekben. A kaviár sejtszintű felépítése hasonlít a bőr felépítésére: egyaránt 50-70%-ban tartalmaznak vizet, sőt, egymáshoz hasonló százalékban tartalmaznak zsírokat, fehérjét és nyomelemeket is. A kaviár vitaminjai (A, D, B1, B2, B6), mikroelemei (réz, cink, foszfor, szilícium), fehérjéket felépítő aminosavai (glicin, lizin, hisztidin, arginin, aszparagin) szintén erős bőrépítőnek számítanak.
Emellett a kezelés során alkalmazott hatóanyag-komplexek közül kiemelendő a tengeri plankton kivonat az Artémia kivonat is, amelynek bőrkijavító hatása van és aktiválja a sejtanyagcserét, energetizálva ezzel a bőrünk sejtjeit.

JANSSEN Platinum luxury kezelés az idősebb bőr szerkezetének megújításához: 
A modern kozmetika igyekszik felvenni a harcot a mélyebb ráncokkal is.A kezelésünk alapja az innovatív Platinum MP Complex, amely teljes körű szerkezetjavítást visz végbe a bőrön, a bőrnek jobb tónust és fiatalos ragyogást biztosít. A ráncokat, különösen a mimikai ráncokat és a szarkalábakat hatékonyan kisimítja, ezzel az egész arcnak egy sokkal tónusosabb külsőt ad.

A modern kozmetika fontos hatanyagai a peptidek. A Matrixyl Synthe6 hatóanyag egy innovatív peptid, amely bizonyíthatóan eltűnteti a ráncokat. A kimagasló hatékonyságú peptid stimulálja a bőr hat fő építő elemének szintézisét (Kollagén I, III és IV, a sejtnövekedésben kulcsszerepet játszó glükoprotein, a fibronectin, a hyaluron sav, valamint a laminine-5). A kezelés másik értékes összetevője a Platina Colloid, amely láthatóan azonnal felüdíti a bőrt.

A kezelés során alkalmazott termékeinkben jelen lévő perzsa selyem akác kérgének kivonata (albizia julibrissin) megvédi és helyreállítja a sérült kollagén rostokat a glükóz szintézisen keresztül és támogatja a bőr saját méregtelenítő rendszerét, amely az elgyötört, fakó arcbőrt azonnal élettel tölti meg.

A rövid és hosszú láncú hyaluronsav extra nedvességet biztosít a bőrnek. Az E vitamin acetát a bőrben tiszta E vitaminná alakul át és ezáltal védelmet biztosít a sejtek számára a szabad gyökök károsító hatásaitól és segít megvédeni a bőrt a korai öregedéstől.
A rövid és hosszú láncú hyaluronsav intenzív hidratáló hatása mellett a trópusi mangó gyümölcs magjából kivont gazdag lipidek gyengéd védő réteggel vonják be a bőrt.

Az Acmella oleraceából kinyert aktív növényi kivonatot (Gratuline) kifejezetten a mimikai ráncok ellen fejlesztettek ki. Hatása révén a kivonat látványosan csökkenti az izomhúzódások intenzitását, valamint a már rögzült mimikai ráncokat az arcon. Ezt a látványos bőrmegújítást támogatja az Intensyl is, amely egy olyan növényi polimer, melyet a manióka gyökérből nyernek ki. Három dimenziós molekuláris szerkezetű, azonnal láthatóan felüdíti a bőrt.

A platina kolloid hatására pedig látványosan megújul a bőr.Emellett a Platinum család széruma luxus ránctalanító hatása mellett védelmet biztosít az UV, a Kék és az Infravörös sugárzás ellen is.

SKEYNDOR Hidratáló kezelés
A bőrünk egyik legfontosabb forrása a víz. A sejtjeink – egy szőlőszemhez hasonlóan – annál teltebbek, keményebbek, minél magasabb a nedvességtartartalmuk. Az idő előrehaladtával sajnos a sejtjeink is veszítenek ebből a nedvességtartalomból, ezért bőrünk szárazzá, kirepedezetté, fénytelenné, fakóvá válik. Ez a tendencia a férfiak bőrén intenzívebben jelentkezhet a bőrt aktívabban igénybe vevő borotválkozási szerek, vagy a sokak által kedvelt szappanok szárító hatásának köszönhetően. A modern kozmetika számos kezeléssel próbálja ezt a folyamatot ellensúlyozni.

Ezzel a kezeléssel a bőr megtisztítása után olyan értékes hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, amelyek visszatöltik a sejtek elveszített nedvességtartalmát, így a bőrt belülről párnázzák ki. Emellett a hatóanyagok támogatják a rosthálózatok masszivitásának a megőrzését. A kezelési protokollunk aktív taurint tartalmaz, amely szabályozza a sejtek vízháztartását, és megakadályozza a bőr hirtelen vízvesztését. Emellett a szerves szilícium, a C-vitamin és a termálvíz komplex feltőtőanyagként hasznosulnak a bőr sejtjeiben. A bőr ezzel megemelkedik, a kisebb ráncok kisimulnak, a bőrkép egyenletesebb, az arc kipihentebb, sármosabb lesz. 

SKEYNDOR Energetizáló
A modern kozmetika egyik fontos feladata a férfi arcbőr kisugárzásának növelése. Az energetizáló kezelés célja a fáradt, kialvatlan, környezeti ártalmaknak kitett bőr alapos megtisztítása, az elhalt hámsejtek eltávolítása, ezáltal a bőrlégzés és a keringés fokozása. A megtisztított bőr hatékonyabban képes befogadni a hatóanyagokat, melyek értékes összetevői révén megkezdődik a sejtek sejtmegújító funkciójú sejtalkotóinak az aktivizálása, ezáltal a sejtregeneráció felgyorsul és egy energikus, megújult bőrt kapunk.

Ez a frissítő ránctalanító, energiaközvetítő kezelés specilisan a férfiak számára került kifejlesztésre. Az egymásra épülő hatóanyag komplexumok fokozatosan stimulálják a bőr különböző összetevőit, ezáltal mérséklődnek a fáradtság nyomai, a bőrműködés energikusabb lesz és lassul a bőr öregedése is. A kezelés során kollagént, aminosavakat, szerves szilíciumot, C-vitamint, termálvizet, sejtenergizáló kivonatokat juttattunk a bőrbe.
A kezelés eredményeként a bőr látványosan megújul, kisimul, a bőrtónus egyenletesebb, a megjelenés sugárzóbb lesz.

Nedvességfeltöltő kombinált kezelés

A modern kozmetika nem csak az arc, hanem a nyak és a mellizmok vonalára is figyel. A nedvességfeltöltő kombinált kezelésünk a Debrecen Televízió Praktikák című műsorában bemutatott tápláló, energetizáló, bőrmegújító kezelések sorozata, amely magában foglal egy

  • 3D szoftveres arcdiagnosztikát a SKIN SMART DIAGNOSIS rendszerünkkel,
  • JANSSEN kényeztető arctejes, majd tonikos letisztítást,
  • Enzimes peelinggel egybekötött hidroabráziót,
  • PowerShape2 rádiófrekvenciás arcfiatalítást,
  • Őssejtes anti-aging és ráncfeltöltő hatóanyagbevitel kozmetikai masszázzsal egybekötve,
  • Arany- kollagén szemmaszkot,
  • Szájradírozást követően hyaluronos szájmaszkot,
  • vitaminokban gazdag UV- és kékfényszűrő DD krémet.

A kezelés októberben 30% kedvezménnyel vehető igénybe a debreceni szalonunkban.

A fizetéskor csak a szlogent kell mondania: Szépüljünk Ősszel is!

A Praktikák című műsor és a kezelés megtekinthető az alábbi linken:

JANSSEN Nyugtató kezelés az érzékeny és hiperérzékeny bőrre

A modern kozmetika egyik fontos feladata a könnyen kipirosodó, mindenre érzékeny bőr kezelése. kezelés során alkalmazott JANSSEN termékcsalád kifejezetten az irritált és hiperérzékeny bőrök ápolására lett kifejlesztve. A termékek színezékek és tartósítószerek nélkül nyugtatják, puhítják és erősítik a bőrt. Csökkentik az irritációt, a bőrpírt, a rozáceát és az eritémát.

Az érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsalád alapvető összetevői olyan nyugtató anyagok, mint az allantoin, az a-Bisabolol, a D-Panthenol és a hyaluron. Emellett a termékcsalád két olyan szabadalmaztatott összetevőt is tartalmaz, amelyek erősítik a bőr kapilláris rendszerét és csillapítják a bőrirritációt, csökkentve a bőrpírt. Az ún. Sensitive Complex egy nagyon aktív növényi kivonat az ázsiai mocsári pennywort, a körömvirág, a vadgesztenye és az édesgyökér gyökereinek hatóanyagaiból. A Skin Defence Complex feketeribizli magolajból készült. Amely rendkívül gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, csökkenti a gyulladást és helyreállítja a bőr barrier funkcióját. Emellett ez az összetevő rendkívül aktív fito komplexet is tartalmaz, amely fitoszterolokban gazdag gyulladáscsökkentő hatású.

A rendszeres kezelés az otthoni gondos bőrápolással kiegészítve hosszú távon megnyugtatja az irritált bőrt, enyhíti a bőrpírt, javítva a bőr megjelenését.

JANSSEN Pigmentfolt halványító kezelés

A modern kozmetika sámos eszközzel felveszi a harcot a bőrön megjelenő foltok ellen. A napsugárzás, a hegek, egyes bőrdiszfunkciók nyomokat hagynak a bőrünkön. Ősszel és télen a napsugarak mérséklődésével lehetővé válik ezeknek a problémáknak a kezelése is. Az általunk alkalmazott kezelés kifejezetten a pigment problémás bőrre a speciálisan a hiperpigmentált és pigmentáció rendellenességeket tartalmazó bőrre kifejlesztett termékeket tartalmazza. A kezelés során alkalmazott termékcsalád révén a pigmentfoltok és rendellenességek láthatóan halványulnak, a kiterjedésű csökken, újak kialakulása hatékonyan megelőzhető és egységes bőrtónus alakul ki. A termékek bőrtónus kiegyenlítő, pórusszerkezet finomító, bőrhalványító komplexeket tartalmaznak, amelyek eredményeként a bőr egységes szerkezetűvé és sugárzóvá válik A hatóanyagokat tekintve a termékcsalád legfontosabb összetevői a fotostabil UVA és UVB szervetlen fényvédő fél titán-dioxid, a lipoaminosav, amely egy hatékony bőrhalványító, az eperfa kivonat tirozináz inhibítor, amely csökkenti a melanin szintézist, a boldófa kivonat bőrhalványító komplex amely természetes aktív hatóanyag származékával gátolja a pigment foltok keletkezésért részben felelős tirozináz enzim működését, a C-vitamin foszfát pedig gátolja a melanin kialakulását. A Vörös alga és a Mikroalga kivonatok, a növényi aktív hatóanyagok hozzájárulnak a pigmentációs rendellenességek eredményes kezeléséhez.

 

Thermage rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A rádiófrekvenciás arcfiatalítás a modern kozmetika egyik legkedveltebb eljárása. PowerShape2 alakformáló rendszerünk arckezelő berendezésének hatását láthatták a Praktikák című műsorban. Hogyan érünk el azonnal látható feszesebb bőrképet? 

A berendezés által alkalmazott új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe és közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, amely azonnal egy láthatóan feszesebb bőrképet eredményez. 

A 2 MHz-es rádiófrekvencia stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt fokozatosan alakul ki egy természetes kollagén rekonstrukció által, amely tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A rádiófrekvencia javítja az oxigén sejt közötti megoszlását a szövet hőmérsékletének a megemelése révén és a mikrokeringést is. Ezáltal intenzívebb lesz a bőrlégzés. Az őszi-téli időszakban gyakori sápadt, fakó bőr élettel telibbé válik.

A kezelést a kisméretű multipoláris rádiófrekvenciás kezelőfejjel végezzük, amely vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz. A vörös LED fény támogatja a bőrsejt állomány megújulását.