Skip to content

Még tart a nyári, 50%-os akciónk!

  Még augusztus végéig tart az óriási nyári akciónk! Ennek keretében bárki kipróbálhat jó néhány arckezelést, alakformáló vagy szőrtelenítő eljárást, a fesztiválsminkeket, de akár az UV-mentes barnítást is. A mi esztétikai központjaink amellett, hogy rendkívül elegáns, kifinomult környezetet biztosítanak, személyre szabott  tanácsadással mindenki számára a leghatékonyabb kezelés típusokat ajánlják. Mind a testkezelések mind pedig az arckezelések között megtalálhatók a fiatalabb is az idősebb generáció bőrét felüdítő eljárások, a hosszabb és rövidebb kezelések, az egymásra épülő, egymás hatását fokozó eljárástípusok.

  Ha nem hallott még a dróntechnológiáról a szépségiparban, vagy a növényi botox-like anyagokról, az arcpakolásba ágyazott rózsaszirmokról, vagy éppen a teljesen organikus kozmetikai készítményekről, mindenképp látogasson el hozzánk és próbálja ki az akciónk alatt az Ön számára a legkedvezőbb eljárást.

  Szakképzett kollégáink mindenben állnak a rendelkezésére, akkor is, ha csak kérdése van, vagy ha időpontot szeretne foglalni, de már nem talál megfelelőt az időpontfoglaló rendszerünkben.

  A kezeléseinkről, eljárásainkról folyamatos tájékoztatást biztosítunk a TikTok-on (awcosmeticsbp1), az Instagramon (awcosmetics22) és a Facebookon (awcosmetics).

  Ne feledje, az akció a bérletekre is vonatkozik.

  Érdemes már most megvenni a karácsonyi ajándékot, hiszen a bérleteinket egy évig fel lehet használni. Lézeres szőrtelenítés, lézeres-rádiófrekvenciás-vákuumos alakformálás, aromaterápiás testtekercselés, nyirokmasszázs. Bérlettel is. Az árakról részletesen az Áraink menüpontban található tájékoztatás. Érdemes megnézni!

  Várjuk kedves Vendégeinket!

   

  Az AW Cosmetics Csapata

  Loading...