Skip to content
IMG_20220902_111842

Modern szépségszalon Debrecen!

A modern szépségszalonként működő Esztétikai Központunk víziója, hogy a szépség világába szakértők, tudományos kutatók, szakképzett szakemberek révén vezesse be azokat a Vendégeket, akik megfelelő helyet és időt keresnek, hogy exkluzív helyen kényeztessék magukat, relaxáljanak és feltöltődjenek.

Az AW Cosmetics debreceni központjában igyekszünk rendhagyó megoldásokkal összekapcsolni a klasszikus kozmetika világát a tudományos eredményekkel. Folyamatosan nyomon követve a szépségipari kutatásokat és a hazai szépségszalonok portfólióját, a Vendégeink igényeihez igazodva fejlesztjük a termék- és szolgáltatás palettánkat.

A debreceni központunk azért is sajátos, mert a klasszikus elegancia és a nyugalom szigeteként teljes körűen a Vendégeinkre koncentrálunk. Egyedi igényeikhez, az aktuális bőrállapotukhoz igazodóan alakítjuk ki az alkalmazandó kezeléseket.

Az AW Cosmetics szépségszalonokban szeretnénk lelassítani a mindennapok gyorsuló forgatagát a Nálunk biztosított nyugalom érzékelhetővé tételével és osztatlan figyelmünkkel.

A debreceniekre is fókuszálva folyamatos akciókkal várjuk a debreceni lakosokat, az Egyetem hallgatóit és nem utolsó sorban együttműködési megállapodásaink keretében  kedvezményt biztosítunk a velünk szerződő vállalati partnereinknek minden Debrecenben elérhető szolgáltatásunk árából.

Látogasson el a modern kozmetika egy újabb generációját képviselő szalonunkba Debrecenben a Simonffy utca 33. alá. Ha nem talál az időpontfoglaló alkalmazásunkban szabad időpontot, forduljon hozzánk bizalommal a +36 30 708 55 07-es telefonszámon. Szakképzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.