Skip to content

Új halványító kezelés

  JANSSEN Pigmentfolt halványító kezelés

  A napsugárzás, a hegek, egyes bőrdiszfunkciók nyomokat hagynak a bőrünkön. Ősszel és télen a napsugarak mérséklődésével lehetővé válik ezeknek a problémáknak a kezelése is. Az általunk alkalmazott kezelés kifejezetten a pigment problémás bőrre a speciálisan a hiperpigmentált és pigmentáció rendellenességeket tartalmazó bőrre kifejlesztett termékeket tartalmazza.

  A kezelés során alkalmazott termékcsalád révén a pigmentfoltok és rendellenességek láthatóan halványulnak, a kiterjedésű csökken, újak kialakulása hatékonyan megelőzhető és egységes bőrtónus alakul ki.

  A termékek bőrtónus kiegyenlítő, pórusszerkezet finomító, bőrhalványító komplexeket tartalmaznak, amelyek eredményeként a bőr egységes szerkezetűvé és sugárzóvá válik.

  A hatóanyagokat tekintve a termékcsalád legfontosabb összetevői a fotostabil UVA és UVB szervetlen fényvédő fél titán-dioxid, a lipoaminosav, amely egy hatékony bőrhalványító, az eperfa kivonat tirozináz inhibítor, amely csökkenti a melanin szintézist, a boldófa kivonat bőrhalványító komplex amely természetes aktív hatóanyag származékával gátolja a pigment foltok keletkezésért részben felelős tirozináz enzim működését, a C-vitamin foszfát pedig gátolja a melanin kialakulását. A Vörös alga és a Mikroalga kivonatok, a növényi aktív hatóanyagok hozzájárulnak a pigmentációs rendellenességek eredményes kezeléséhez.

   

  Loading...