Skip to content

Nálunk a nyár végéig óriási kedvezménnyel szépülhet!

  Meghosszabbítottuk a nyári akciónkat! Augusztus 31-ig 50%-os bevezető áron lehet nálunk kipróbálni számos arcfiatalító, alakformáló, szőrtelenítő és egyéb szépítő eljárást. Érdemes most a bérletekből is bevásárolni, akár már az ünnepekre gondolva, hiszen a honlapunkon elérhető bérletes szolgáltatásaink árából is 50% kedvezményt adunk. Szolgáltatásainkat a Vendégeink igényeihez igazodóan folyamatosan bővíjük és a kezeléseinket mindig egyéniesítjük, hiszen nincs két ugyanolyan arcbőr vagy alak. Nem mindenkinek ugyanaz a kezelés lesz a leghatékonyabb. Érdemes ezért többfélét is kipróbálni. Főleg most: féláron.

  Az arckezelések közül ilyenkor nyáron a hidratáló, rostképző, energetizáló kezelések a legkedveltebbek, főleg a nap szerelmesei számára. Aki már óvatosabb az inkább az anti-aging kezeléseket keresi megelőzési vagy célzott beavatkozás érdekében. Természetesen akkor is tudunk segíteni, ha valaki egy randevúra vagy más fontos eseményre készül: az ápolt, egyenletes bőr egy gyönyörű sminkkel egészen biztosan káprázaos hatást kelt.

  Nemrégiben bevezettük a professzionális gyantázási eljárásokat: különösen az intim gyantázás a Vendégeink kedvence. Hasonló érdeklődés övezi a szempilla lifting és a szemöldök laminálási eljárásainkat is és persze az örök klasszikust, a lézeres szőrtelenítést.

  A testkezeléseink széles portfólióját alakítottuk ki: olyan gépekkel dolgozunk, amelyekben mi magunk is hiszünk. Sőt, ki is próbáltuk őket. Nekünk a PowerShape2 vált be a kisgyermekek utáni alakformálás területén, ezért is merjük és tudjuk teljes szívvel ajánlani Vendégeinknek. Személyes tapasztalataink alapján gondoljuk azt is, hogy a Thermage az egyik leghatékonyabb például a toka, a nyak apróbb ráncainak, megersezkedéseinek vagy éppen a felkar lógó területeinek helyrehozatalában.

  Azoknak pedig, akik szeretnének olyan színt maguknak, mintha csak a Balatonon hajókáztak volna egy hétig: az UV-mentes barnítás segít ebben. Aki egyszer megtanulja, hogyan kell felkészülni a barnításra, majd pedig a barnított bőrfelületet ápolni és radírozni, többet nem akar más barnító eljárást kipróbálni.

  A szolgáltatásainkról, kezeléseinkről folyamatosan beszámolunk a social media felületeinken. A TikTok csatornánkon folyamatosan videókat is megosztunk!

  Az AW Cosmetics Csapata

   

  Loading...