Skip to content

Kényeztető relaxáló arcmasszázs ebédszünetben vagy amikor szüksége van rá!

  A rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van a kikapcsolódásra, ellazulásra. A gondoskodásra azonban a bőrünknek is szüksége van, főleg ilyenkor, amikor az időjárás is zordabbá válik. A kozmetikai kezelések időigényesek, ezért kidolgoztunk egy rövidebb, ám nyugtató, stresszoldó, feltöltő arcmasszázs rituálét, amely hatására a vérerek kitágulnak, az üres hajszálerecskék megtelnek vérrel. Így gyorsabbá válik az anyagcsere és a tápanyagok könnyebben felszívódnak a sejtekben. A bomlástermékek áramlása szintén felgyorsul, a rostképződés aktivizálódik és a szövetek felfrissülnek. A szakszerű kozmetikai fogásoknak köszönhetően fokozódik a hámképzés, amely a hám ellenálló képességét is javítja.

  A masszázs jótékony hatással van a faggyú kiürülésére is. Emellett megmozgatja az arc izmait is, amely az idősebb korban fellépő izomtónus-csökkenést is ellensúlyozza.

  Végezetül a masszázs az arc idegeire gyakorolt nyomás eredményeként csökkenti az idegrendszer feszülését, ezért rendkívül nyugtató hatású.

  A Kényeztető, relaxáló arcmasszázsunkat nyugtató hatású illóolajokkal, valamint avokádó-olajban, bisabololban, narancs-olajban gazdag Relaxing massage cream-mel végezzük.

   

  Keresse a Kényeztető relaxáló arcmasszázsunkat az Időpontfoglaló rendszerünkben!

  Az AW Cosmetics Csapata

  Loading...