Skip to content

Tényleg fiatalíthat az arcizmok edzése? – milyen fantasztikus hatása van az arcmasszázsnak?

   

  A rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van a kikapcsolódásra, ellazulásra. A gondoskodásra azonban a bőrünknek is szüksége van, főleg ilyenkor, amikor az időjárás is zordabbá válik. A kozmetikai kezelések időigényesek, ezért kidolgoztunk egy rövidebb, ám nyugtató, stresszoldó, feltöltő arcmasszázs rituálét, amely hatására a vérerek kitágulnak, az üres hajszálerecskék megtelnek vérrel. Így gyorsabbá válik az anyagcsere és a tápanyagok könnyebben felszívódnak a sejtekben. A bomlástermékek áramlása szintén felgyorsul, a rostképződés aktivizálódik és a szövetek felfrissülnek. A szakszerű kozmetikai fogásoknak köszönhetően fokozódik a hámképzés, amely a hám ellenálló képességét is javítja.
  A masszázs jótékony hatással van a faggyú kiürülésére is. Emellett megmozgatja az arc izmait is, amely az idősebb korban fellépő izomtónus-csökkenést is ellensúlyozza. Vagyis ugyanúgy, mint a testünk többi részén, az arcunkon lévő izmok rendszeres edzése, mozgatása, masszírozása, kedvező hatással van a rajta lévő bőrre is: a bőr kifeszül, a ráncok mérséklődnek, az arctónus és az arcszín sokkal üdébb lesz.
  Végezetül a masszázs az arc idegeire gyakorolt nyomás eredményeként csökkenti az idegrendszer feszülését, ezért rendkívül nyugtató hatású.
  A Kényeztető, relaxáló arcmasszázsunkat nyugtató hatású illóolajokkal, valamint avokádó-olajban, bisabololban, narancs-olajban gazdag Relaxing massage cream-mel végezzük.

  Keresse a Kényeztető relaxáló arcmasszázsunkat az Időpontfoglaló rendszerünkben!

  Most különösen megéri, hiszen
  Az AW Cosmetics Csapata

  Loading...