Skip to content

Áraink

3D Szoftveres arcdiagnosztika

3D mikrokamerás, szoftveres bőrállapot felmérés  (30 perc) 9.900 Ft.

Alakformáló, zsír- és cellulitbontó kezelések

PowerShape2 cellulit- és zsírbontás:

A PowerShape2 technológia segítségével a test bármely területén drasztikusan csökkenthetők a bőregyenetlenségek, zsírdepók és a cellulit is. A bőr feszesebb, rugalmasabb, simább lesz az olyan területeken is, amelyeken nehéz a sebészeti beavatkozásokon túl tényleges eredményt elérni. Ilyen például a felkar, a has, a csípő, a fenék, a comb, a hát vagy a vádli.

A Power Shape2 technológia egy olyan berendezést takar, amely egy készülékben ötvözi a lézer, a rádiófrekvencia és a vákuum hatását!

Régiónként (30 perc) 19 900 Ft.
Öt alkalmas bérlet (régiónként): 89.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet (régiónként): 165.900 Ft.

Nyirokmasszázs:

A Doctor Life DL1200H hullámmasszázs gép a termékcsalád csúcskategóriás modellje kiválóan alkalmas a Központunkban elérhető egyéb alakformáló kezelések kiegészítésére.

Emellett a berendezés önálló alkalmazásával mérsékelhetőek a lábfájdalmak, illetve a nyirokkeringés serkentésével támogatja az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürülését a szervezetből. A hullámmasszázs berendezés önállóan is alkalmazható a cellulit felszámolásához, a zsírbontáshoz, a testtérfogat csökkentéséhez is.
Ha relaxálva szeretne karcsúsodni, mindenképpen próbálja ki!

Egy alkalmom (30 perc): 10 900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 49.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 99.000 Ft.

Wiener aromaterápiás testtekercselés:

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel és a testnek el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Egy alkalom (75 perc): 19.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 89.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 165.900 Ft.

Komplex 3 fázisú alakformálás (1 PowerShape-1 Nyirokmasszázs-1 Wiener aromaterápiás testtekercselés): 44.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 199.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 349.900 Ft.

Komplex 2 fázisú alakformálás (1 PowerShape-1 Nyirokmasszázs): 27.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 129.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 239.900 Ft.

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés:

Ha szeretne megnyugtatóbb és tartósabb szőrtelenítést, érdemes kipróbálnia lézeres szőrtelenítést, amely a saját szőrszálak növekedési fázisához igazodóan egészen biztosan tartós eredményt hoz majd. A Clearlight™ LD808 Dióda Lézerünk egy gyors, eredményes, biztonságos csúcskategóriás szőrtelenítő berendezés. A kezelőfej néhány fokra lehűti magát, ezért sokkal kevésbé fájdalmas ez a típusú kezelés.

Bármely régió: 39.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 179.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 349.900 Ft

(Régió: lábszár/comb/karok/hát/mellkas. Az intim/hónalj/arc a fenti egységár 50%-a).

Arckezelések Hölgyeknek és Uraknak​

Arctisztító, méregtelenítő kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (120 perc): 19.900 Ft

A szennyeződések megfelelő eltávolítása minden bőrápolási rituálé alapja. Ennek megfelelően akkor is érdemes havonta ellátogatni egy ilyen kezelésre, ha egyébként nincsenek komedóink, aknéink. A por, a kozmetikum-maradékok, a levegőből származó szennyeződések és kórokozók ilyenkor is megülhetnek a pórusokban és tisztítás nélkül nélkül könnyen gyulladást okozhatnak a bőr egyes rétegeiben.

Öt alkalmas bérlet: 89.900 Ft

Hidratáló kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (90 perc): 19.900-27.900 Ft

Az idő múlásával és az időjárás viszontagságai miatt a bőrünk gyakran kiszárad, húzódik, hámlik. Az ilyen bőrön nem jól fest a smink sem. Ezért érdemes havonta egyszer ellátogatni hozzánk egy alapos hidratáló kezelésre: a bőr nedvesség – és lipid hiányosságainak megfelelően ajánlunk személyre szabott kezelést minden korosztálynak. A fiatalabbaknak általában nyugtató, gyulladáscsökkentő, nedvességfeltöltő hatóanyagokat, az idősebbeknek őssejteket, hyaluronsavat, alfa-bisabololt, gazdag szérumokat, vitamin komplexeket és bőszépítő faktorokat alkalmazunk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 89.900 Ft-129.900 Ft

Gyors bőrszépítő kezelésesek: Beauty&Go!

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (30 perc): 11.900-14.900 Ft

Az arc és a nyak bőrének letisztítását követően a bőr állapotának megfelelő hatóanyagokat juttatunk a bőrbe ultrahangos vagy mezoterápiás arcszépítő kezelés keretében. A rituálét a bőr igényeihez igazodó szérumos kényeztető masszázzsal zárjuk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 54.900 Ft-69.900 Ft

Tű nélküli mezoterápiás kezelések

A bőrállapotnak megfelelően meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (30 perc): 24.900 Ft

A tű nélküli mezoterápia során speciális elektromágneses hullámok kis csatornákat képeznek a bőrben a sejtek közötti tér átrendezésével, amelyn keresztül az orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttathatunk mélyebben a bőrbe. A kezeléshez nedvességmegkötő faktorokat, rost stimuláló faktorokat, növényi botoxot és nőrszépítő komplexeket alkalmazunk. A bőrt tűszúrás és fájdalom nélkül belültől építő kezelés.

Öt alkalmas bérlet: 119.900 Ft

Anti-aging kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (90 – 120  perc): 19.900-46.900 Ft

Sajnos az időt nem tudjuk megállítani, de sokat tehetünk a hatásainak a mérséklésére: a harmincas évek második felétől megjelenő apróbb ráncokra érdemes odafigyelni, mert az idő múlásával mélyebbé válhatnak. Másrészt a bőrünk évről évre veszít nedvesség – és tápanyagtartalmából, az arc elveszíti teltségét, ezáltal formáját és színét is. A megereszkedő, petyhüdt bőrtől az arc sokkal öregebbnek látszik.amelyet időről időre vissza kell pótolni. A kezelésekhez dróntechnológiás arcfiatalítást és ultrahatékony ránctalanítő, bőrfeltöltő komplexeket alkalmazunk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 89.900 Ft-219.900 Ft

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre (nem savas kezelés)

Innovatív Cosmeceutical halványító kezelés (90 perc): 19.900 Ft

A bőrfehérítő hatóanyagok támogatják a hiper-pigmentációk célzott halványítását és az egyenletes, hibátlan arcszín elérését. A pigmentfolt halványító cosmeceuticalok havi rendszerességű alkalmazásával a bőr melanin tartalma csökken, így a bőr tónusa világosabb, a bőr pigment foltjai pedig halványabbak lesznek. 

Öt alkalmas bérlet: 89.900 Ft

Thermage rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A legkedveltebb (és szerintünk az egyik leglátványosabb) arcfiatalító, bőrszépítő kezelésünk.
A Thermage terápia során kifejezetten a bőr tömörségét biztosító rosthálózatot célozzuk a rádiófrekvenciás behatással. Az így kifejtett hőenergiája elősegíti a kollagén rostok feszesedését és regenerálódását, valamint egészen új rostok képződését.
A bőr a hőhatás eredményeképpen feszesebbé, tömörebbé, látványosan megújultabbá válik. A mély ráncok mérséklődnek, a bőrkép egészségesebb és fiatalosabb lesz már az első kezelés után is.

Arc (15 perc): 13.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 64.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 127.990 Ft

Arc- és nyak (30 perc): 27.900 Ft
Öt alkalmas bérlet:  129.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 239.900 Ft

Arc, nyak és dekoltázs (45 perc): 39.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 179.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 349.900 Ft

Kétfázisú AHA savas hámlasztás az azonnali bőrmegújulásért

Az őszi-téli időszak kedvenc kezelése a kétfázisú bőrmegújítás.

A kezelés első lépése egy gyümölcssavas pakolás, amely fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A pakolásban található értékes összetevők, mint az alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj a bőr  újjászületik. A kezelés második lepéseként vérbőségfokozó “Esemény előtti pakolást” helyezünk az első pakolásunkra, amely a keringés fokozásával feléleszti a bőr erőtlen, fáradt sejtjeit. Mindezt fátyolmaszkkal zárjuk. A kétfázisú pakolásunkat 40 percet követően eltávolítjuk. Az eredmény már az első alkalom után sima, bársonyos, egységes tónusú, kisebb pórusú bőr.

Arc (40 perc): 8.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 39.900 Ft

Arc, nyak (50 perc): 10.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 49.900 Ft

Arc, nyak, dekoltázs (60 perc): 12.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 59.900 Ft

Koreai arckezelés – KRX terápiák

A KRX Aesthetics egy orvos kozmetológiai, innovatív kezelésekre fókuszáló koreai termékcsalád. Olyan egyedülálló bőrápolási termékeket hozott létre, amely specifikus problémákat céloz meg.

Carboxy terápia – bőrmegújítás, bőrminőség javítás: Az öregedéssel a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejtek nem megfelelő működése pedig felgyorsítja az öregedés látható jeleit. A bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges kinézetét. A carboxy terápia egy tű és szikementes gyulladáscsökkentő és fiatalító arckezelés a széndioxid erejével és extra magas hatóanyag tartalommal.

A bőr oxigénnel való feltöltéséhez a terápia során a szén-dioxid erejét használjuk, amely behatol a bőrbe és növeli a bőrsejtek oxigénellátását. A kezelés során egy speciális gélt és egy hatóanyagos arcmaszkot alkalmazunk. A carboxy terápia javítja a vér és nyirokkeringést, serkenti a kollagéntermelést, növeli a bőr oxigénellátását, gyulladáscsökkentő így tökéletes aknés, gyulladt bőrök fájdalommentes kezelésére is. Halványítja az öregségi foltokat, a pattanások után maradt elszíneződéseket. Csökkenti a rosaceás tüneteket és megújítja a szöveteket. Kismamáknak is rendkívül hatékony. Az eredmény csodálatosan letisztult, egységes bőrkép.

Carboxy Terápia – Classic, masszázzsal (90 perc): 19.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 94.900 Ft
Carboxy terápia – Hatóanyagbeviteles (90 perc): 20.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 99.900 Ft


Kollagén szálas Thread-fill terápia:  A Thread-fill ampullákban olyan micro kollagén szálak találhatók, amelyek feloldódnak a bőrben, azonnal feszesítve azt. A kollagén szálacskák  hatóanyagszérumba vannak ágyazva anti-age peptidekkel együtt. A kezelés rendkívül látványos

Az extra magas dózisú hatóanyagoknak köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik, a megereszkedett bőr pedig újra feszes és tömör lesz. Az eredmény pedig már egy kezelés után is látható lesz.
Kollagén szálas Thread-fill terápia (60 perc): 19.900 Ft Öt alkalmas bérlet: 94.900 Ft Carpoxy és Kollagén szálas Thread-fill terápia (90 perc):  27.900 Ft Öt alkalmas bérlet: 134.900 Ft

Ultra V-Lift extra feszesítő  terápia:  a prémium bőrszépítő, bőremelő kezelés eredményeként a megereszkedett bőr érezhetően feszesebb lesz, a vonalak kisimulnak, a nyak és az arc esetlegesen lógó bőre sokkal tömörebb lesz. A kezelés beindítja a kollagén és elasztin rostok újraképződését, serkenti a vérkeringést, így élénkíti a fakó, fáradt arcszínt. Az eredmények már egy kezelés után láthatóvá válnak.

Ultra V-Lift terápia – Classik (60 perc): 21.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 104.900 Ft
Ultra V-Lift terápia – Hatóanyagbeviteles (90 perc): 27.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 134.900 Ft
Carboxy és Ultra V-Lift terápia (90 perc): 27.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 134.900 Ft


V-Tox Double lift arckontúrozó terápia: ultrahatékony bőrfiatalítás és extrém bőrmegújulás. 35 feletti korosztály feszesítő, lifting hatású arckontúrozó kezelése hat különböző kollagénnel, tizenegy peptiddel, tíz ázsiai növény kivonattal, niacinamiddal és bioflavonoidokkal.
A V-Tox terápia során egy olyan ultraintenzív maszkot használunk, amely egy egyedülálló technológiának köszönhetően rendkívüli hatást eredményez a bőrön. Az igazi hatóanyagbombát egy fantasztikus új maszk segítségével zárjuk a bőrbe. Ahogy a maszk fokozatosan megszárad, feszesítő érzést kelt, majd miután a víz elpárolgott belőle, berepedezik. Mindeközben a bőr felszívja az ultragazdag bőremelő, ránctalanító, bőrépítő hatóanyagokat, amelyek a maszknak köszönhetően be is záródnak a bőrbe.

V-Tox terápia – Hatóanyagbeviteles (90 perc): 29.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 144.900 Ft
Carboxy és V-Tox terápia (90 perc): 29.900 Ft


Öt alkalmas bérlet: 144.900 Ft
V-Tox terápia Gellé peel off maskkal (90 perc): 29.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 144.900 Ft

Koreai ráncsimító terápia

A koreai ráncsimító terápiánk azonnal látványos hatást nyújtva finomítja a ráncokat, elhalványítja a bőrproblémákat, minimalizálja a pórusok méretét és egységesíti a bőrképet tűs beavatkozás nélkül.

Az egymásra épülő bőrszerkezet javító lépések mindegyike a bőr feszességét adó rosthálózat aktív táplálására alkalmas hatóanyagokat tartalmaz: a kollagénnel bevont hatóanyagkomplex mélyen behatol a bőrbe, támogatva a bőr regenerálódását, mindeközben eltávolítja az elöregedett, élettelen bőrsejteket. A Centella Asiatica, az elasztin, a lazac DNS-ből származó omega-3-ban gazdag PDRN, a ceramid és a kollagén kombinációja nedvességgel tölti meg és látványosan feszesíti a bőrt. A feszesítő terápia fő hatóanyaga egy olyan különleges hatóanyag komplex, amelyet 20’s Exosome PDRN-nek neveznek. A hatást fokozza a francia méhpempő is, amely rendkívül hatékony antioxidáns, csökkenti a pigmentfoltokat és öregségi foltokat, valamint kitűnően hidratál.

A koreai ráncsimító terápia alábbi formái érhető el az Esztétikai Központunkban:

Koreai ráncsimító terápia (arc): 10.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 51.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 104.900 Ft

Koreai ráncsimító terápia (arc és nyak): 12.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 60.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 119.900 Ft

Koreai ráncsimító terápia (arc, nyak, dekoltázs): 14.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 70.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 139.900 Ft

UV-mentes barnítás

Az UV-mentes barnulás egy olyan természetes barnító eljárás, amelyet használhatnak a kismamák, az érzékeny bőrűek, a napallergiában szenvedők, a gyorsan leégők és mindenki, aki nem szeretné a bőrét kitenni a káros sugárzásnak.
A természetes alapú UV-mentes barnító technológiával akár 10 perc alatt gyönyörű barnaságot kölcsönözhetünk a bőrnek.
A barna szín eléréséhez nem kell órákat eltölteni a napon vagy éppen szoláriumba járni, így nem kell tartani az öregedést felgyorsító és káros UV-hatásoktól sem.

A teljes test barnítása (15 perc): 8.900 Ft

Professzionális smink

Professzionális smink​

Nappali smink (60 perc): 13.900 Ft
Alkalmi smink (90 perc): 19.900 Ft

Esztétikai Központunkban lehetőség van arra is, hogy valamely eseményre előzetes konzultáció alapján közösen kiválasztva az eseményhez igazodó színeket professzionális sminkes termékekkel készüljön el a smink egy fotózásra, szalagavatóra, bálra, esküvőre, keresztelőre. Kollégáink előzetes egyeztetés alapján eseményekre is kivonulnak, ahol szükség van több személy (pl. esküvői meghívottak, leánybúcsúk, születésnapok, gyermekzsúrok résztvevői, szalagavatói vagy egyéb csoportok) gyors kisminkelésére.

(Próbasminket féláron biztosítunk mindkét szolgáltatásunkhoz).

Szemöldök, szempilla eljárások, gyantázás​

Szempilla és szemöldök eljárások

Szempillafestés

Egy alkalom (20 perc): 3900 Ft

Szemöldökfestés

Egy alkalom (20 perc): 3900 Ft

Henna szemöldökfestés

Egy alkalom (40 perc): 5.490 Ft

Szemöldökszedés

Egy alkalom (20 perc): 2900 Ft (Gyantás szemöldökkorrekciót Központunkban nem végzünk).

UV-LEDlash szempillaépítés

Az UV-LED új korszakot nyitott a szempilla építés történelmében. Az egy mp alatt az UV fényre megkötő ragasztó kipárolgása minimális, ezért kevesebb a szemirritáció. Az UV-LED ragasztó alkalmazása nem okoz csípő, irritáló érzést sem és a gyors kötésnek köszönhetően az egymás mellett elhelyezkedő pillák nem tapadnak össze. A szupergyors kötés miatt nem kell napokat várni, hogy stabilizálódjon a ragasztó és az új pillákat víz érhesse.
Az eredmény gyorsabb és tartósabb.

Új szett építése:
2 D UV-LEDlash műszempilla építés
12 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

3 D UV-LEDlash műszempilla építés
15 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

4 D UV-LEDlash műszempilla építés
17 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla építés
19 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla építés
21 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra 30 perc

Meglévő szett töltése:
2 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
9 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

2 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
11 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

3 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
10 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

3 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
12 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

4 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
12 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

4 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
14 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
14 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
16 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
16 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
18 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

Előző műszempilla szett leoldása

Teljesen új UV-LEDlash szempillaszett építése setén szükséges eltávolítani az előző műszempillasort. Az előző szempillaszett leoldása 3.900 Ft. A szolgáltatás akkor is igénybe vehető, ha új UV-LEDlash műszempillasor építésére nem kerül sor.

Gyantázási eljárások

Professzionális testgyantázási eljárások

Karok gyantázása (45 perc): 7.490 Ft
Lábak/mellkas/Hát gyantázása (75 perc): 11.900 Ft
Bajusz/Hónalj/Hascsík (15 perc): 3900 Ft

Professzionális intimgyanta eljárások

Teljes intimgyanta eljárás (60 perc): 8.900 Ft
Figurális intimgyanta eljárás (60 perc): 9.500 Ft
Részleges intimgyanta eljárás (45 perc): 6.400 Ft
Bikini vonalat követő intimgyanta eljárás (30 perc): 5.400 Ft

Ajándékkártya, Ajándékcsomag – a szépségszalonok meglepetései​

Ajándékkárya

Ajándékkártya típusok: 

  • meghatározott értékre szóló,
  • meghatározott kezelés igénybe vételére jogosító,
  • QR-kódos ajándékkártya (bármely szolgáltatásunkról)

Bármely szolgáltatásunk igénybevételére feljogosító vagy meghatározott értékben levásárolható QR-kódos ajándékkártyáink magyar, angol vagy német nyelvű kísérőlevéllel, ízléses csomagolásban vásárolhatók vagy rendelhetők meg. Az ajándékkártyáink – eltérő megállapodás hiányában – a vásárlástól számított egy évig érvényesek. Minimum tíz ajándékkártya vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

A megrendelések e-mailen vagy telefonon adhatók le.

 

Ajándékcsomag

A szakértőink által gondosan összeállított ajándékcsomagjaink alkalomhoz, személyhez, bőrtípushoz illően személyre szabott meglepetésként szolgálnak minden korosztály számára.

Arcmasszázs, relaxáció, konzultáció

Kényeztető relaxáló arcmasszázs

Egy alkalom (30 perc): 5.400 Ft
Öt alkalmas bérlet: 22.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 44.900 Ft

A Vendégeink részére ingyenesen biztosított születésnapi ajándékunkra ez a szolgáltatás nem foglalható (a születésnapi utalványok felhasználásának szabályait lásd lent).

Kozmetikai energetizáló menedzser masszázs

Kozmetikai arc, váll, fejmasszázs. Egy alkalom (30 perc): 6.400 Ft
Öt alkalmas bérlet: 28.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 56.900 Ft.

Beszéljünk 25 percet a bőrödről – konzultáció a helyes bőrápolásról

A konzultációsorán (25 perc) áttekintjük a bőr állapotát és ahhoz igazodóan tájékoztatást adunk a helyes arctisztítás, arcápolás, hatóanyag-bevitel otthoni szabályairól. Különösen ajánlott a problémás bőrű (pl. rozáceás, aknés, hiperpigmentált) Vendégek számára, mielőtt egy új terméke vagy termékcsoport használatát elkezdik. A konzultáció ára 9.900 Ft. Külön díjazás fejében a termékösszetevőket (INCI) is kielemezzük az esetleges irritációk kiszűrése érdekében. Ennek ára összetevőnként (Ld. a termékcímként felsorolt összetevők)  590 Ft. Ennek részleteit e-mailben egyeztetjük a Vendégeinkkel.

A bérletekre és a születésnap alkalmából a Vendégeink számára biztosított ingyenes utalványok felhasználásának szabályai

Az öt alkalmas bérleteink a vásárlástól számított öt hónapig, a tíz alkalmas bérletek egy évig érvényesek.

A Vendégeink részére biztosított ingyenes születésnapi  utalványaink a születésnaptól számított egy évig használhatók fel a szabad időpontok függvényében. Erre az ingyenes szolgáltatásunkra kizárólag telefonon foglalható időpont (Az ajándék kezeléseknek fenntartott idősáv: Hétfőnként 12-14 óra között).