Skip to content

Áraink

3D Szoftveres arcdiagnosztika

3D mikrokamerás, szoftveres bőrállapot felmérés  (30 perc) 9.900 Ft.

Alakformáló, zsír- és cellulitbontó kezelések

PowerShape2 cellulit- és zsírbontás:

A PowerShape2 technológia segítségével a test bármely területén drasztikusan csökkenthetők a bőregyenetlenségek, zsírdepók és a cellulit is. A bőr feszesebb, rugalmasabb, simább lesz az olyan területeken is, amelyeken nehéz a sebészeti beavatkozásokon túl tényleges eredményt elérni. Ilyen például a felkar, a has, a csípő, a fenék, a comb, a hát vagy a vádli.

A Power Shape2 technológia egy olyan berendezést takar, amely egy készülékben ötvözi a lézer, a rádiófrekvencia és a vákuum hatását!

Régiónként (30 perc) 17 900 Ft.
Öt alkalmas bérlet (régiónként): 78.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet (régiónként): 135.900 Ft.

Nyirokmasszázs:

A Doctor Life DL1200H hullámmasszázs gép a termékcsalád csúcskategóriás modellje kiválóan alkalmas a Központunkban elérhető egyéb alakformáló kezelések kiegészítésére.

Emellett a berendezés önálló alkalmazásával mérsékelhetőek a lábfájdalmak, illetve a nyirokkeringés serkentésével támogatja az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürülését a szervezetből. A hullámmasszázs berendezés önállóan is alkalmazható a cellulit felszámolásához, a zsírbontáshoz, a testtérfogat csökkentéséhez is.
Ha relaxálva szeretne karcsúsodni, mindenképpen próbálja ki!

Egy alkalmom (30 perc): 9 900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 45.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 89.000 Ft.

Wiener aromaterápiás testtekercselés:

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel és a testnek el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Egy alkalom (75 perc): 16.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 79.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 159.000 Ft.

Komplex 3 fázisú alakformálás (1 PowerShape-1 Nyirokmasszázs-1 Wiener aromaterápiás testtekercselés): 39.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 195.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 349.900 Ft.

Komplex 2 fázisú alakformálás (1 PowerShape-1 Nyirokmasszázs): 24.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 119.900 Ft.
Tíz alkalmas bérlet: 199.900 Ft.

 

Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés:

Ha szeretne megnyugtatóbb és tartósabb szőrtelenítést, érdemes kipróbálnia lézeres szőrtelenítést, amely a saját szőrszálak növekedési fázisához igazodóan egészen biztosan tartós eredményt hoz majd. A Clearlight™ LD808 Dióda Lézerünk egy gyors, eredményes, biztonságos csúcskategóriás szőrtelenítő berendezés. A kezelőfej néhány fokra lehűti magát, ezért sokkal kevésbé fájdalmas ez a típusú kezelés.

MOST 50%-os  AKCIÓ: csak 19.450Ft bármely régió és csak 194.500 Ft a tíz alkalmas bérlet.

 

(Régió: lábszár/comb/karok/hát/mellkas. Az intim/hónalj/arc a fenti egységár 50%-a).

Arckezelések Hölgyeknek és Uraknak​

Arctisztító, méregtelenítő kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (120 perc): 16.900 Ft

A szennyeződések megfelelő eltávolítása minden bőrápolási rituálé alapja. Ennek megfelelően akkor is érdemes havonta ellátogatni egy ilyen kezelésre, ha egyébként nincsenek komedóink, aknéink. A por, a kozmetikum-maradékok, a levegőből származó szennyeződések és kórokozók ilyenkor is megülhetnek a pórusokban és tisztítás nélkül nélkül könnyen gyulladást okozhatnak a bőr egyes rétegeiben.

Öt alkalmas bérlet: 59.900-79900 Ft

Hidratáló kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (90 perc): 16.900-24.900 Ft

Az idő múlásával és az időjárás viszontagságai miatt a bőrünk gyakran kiszárad, húzódik, hámlik. Az ilyen bőrön nem jól fest a smink sem. Ezért érdemes havonta egyszer ellátogatni hozzánk egy alapos hidratáló kezelésre: a bőr nedvesség – és lipid hiányosságainak megfelelően ajánlunk személyre szabott kezelést minden korosztálynak. A fiatalabbaknak általában nyugtató, gyulladáscsökkentő, nedvességfeltöltő hatóanyagokat, az idősebbeknek őssejteket, hyaluronsavat, alfa-bisabololt, gazdag szérumokat, vitamin komplexeket és bőszépítő faktorokat alkalmazunk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 79.900 Ft-99.900 Ft

Gyors bőrszépítő kezelésesek: Beauty&Go!

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (30 perc): 10.900-13.900 Ft

Az arc és a nyak bőrének letisztítását követően a bőr állapotának megfelelő hatóanyagokat juttatunk a bőrbe ultrahangos vagy mezoterápiás arcszépítő kezelés keretében. A rituálét a bőr igényeihez igazodó szérumos kényeztető masszázzsal zárjuk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 39.900 Ft-59.900 Ft

Tű nélküli mezoterápiás kezelések

A bőrállapotnak megfelelően meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (30 perc): 22.900 Ft

A tű nélküli mezoterápia során speciális elektromágneses hullámok kis csatornákat képeznek a bőrben a sejtek közötti tér átrendezésével, amelyn keresztül az orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttathatunk mélyebben a bőrbe. A kezeléshez nedvességmegkötő faktorokat, rost stimuláló faktorokat, növényi botoxot és nőrszépítő komplexeket alkalmazunk. A bőrt tűszúrás és fájdalom nélkül belültől építő kezelés ára: 22.900 Ft.

Öt alkalmas bérlet: 99.900 Ft

Anti-aging kezelések

A bőrállapotnak megfelelően  meghatározott hatóanyagokkal a Vendég igényei szerint (90 – 120  perc): 16.900-44.900 Ft

Sajnos az időt nem tudjuk megállítani, de sokat tehetünk a hatásainak a mérséklésére: a harmincas évek második felétől megjelenő apróbb ráncokra érdemes odafigyelni, mert az idő múlásával mélyebbé válhatnak. Másrészt a bőrünk évről évre veszít nedvesség – és tápanyagtartalmából, az arc elveszíti teltségét, ezáltal formáját és színét is. A megereszkedő, petyhüdt bőrtől az arc sokkal öregebbnek látszik.amelyet időről időre vissza kell pótolni. A kezelésekhez dróntechnológiás arcfiatalítást és ultrahatékony ránctalanítő, bőrfeltöltő komplexeket alkalmazunk.

(A kezelés jellege és annak ára a bőr aktuális állapotához igazodóan a kozmetikus szakértőnkkel való konzultáció alapján kerül személyre szabottan meghatározásra, ezért az Időpontfoglaló rendszerben az árak nem kerültek feltüntetésre).

Öt alkalmas bérlet: 79.900 Ft-199.900 Ft

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre (nem savas kezelés)

Innovatív Cosmeceutical halványító kezelés (90 perc): 16.900 Ft

A bőrfehérítő hatóanyagok támogatják a hiper-pigmentációk célzott halványítását és az egyenletes, hibátlan arcszín elérését. A pigmentfolt halványító cosmeceuticalok havi rendszerességű alkalmazásával a bőr melanin tartalma csökken, így a bőr tónusa világosabb, a bőr pigment foltjai pedig halványabbak lesznek. 

Öt alkalmas bérlet: 79.900 Ft

Thermage rádiófrekvenciás arcfiatalítás

A legkedveltebb (és szerintünk az egyik leglátványosabb) arcfiatalító, bőrszépítő kezelésünk.
A Thermage terápia során kifejezetten a bőr tömörségét biztosító rosthálózatot célozzuk a rádiófrekvenciás behatással. Az így kifejtett hőenergiája elősegíti a kollagén rostok feszesedését és regenerálódását, valamint egészen új rostok képződését.
A bőr a hőhatás eredményeképpen feszesebbé, tömörebbé, látványosan megújultabbá válik. A mély ráncok mérséklődnek, a bőrkép egészségesebb és fiatalosabb lesz már az első kezelés után is.

Arc (15 perc): 12.900 Ft
Öt alkalmas bérlet: 59.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 99.990 Ft

Arc- és nyak (30 perc): 24.900 Ft
Öt alkalmas bérlet:  119.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 199.900 Ft

Arc, nyak és dekoltázs (45 perc): 36.900 Ft.
Öt alkalmas bérlet: 159.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 299.900 Ft

Kétfázisú AHA savas hámlasztás az azonnali bőrmegújulásért

Az őszi-téli időszak kedvenc kezelése a kétfázisú bőrmegújítás.

A kezelés első lépése egy gyümölcssavas pakolás, amely fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A pakolásban található értékes összetevők, mint az alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj a bőr  újjászületik. A kezelés második lepéseként vérbőségfokozó “Esemény előtti pakolást” helyezünk az első pakolásunkra, amely a keringés fokozásával feléleszti a bőr erőtlen, fáradt sejtjeit. Mindezt fátyolmaszkkal zárjuk. A kétfázisú pakolásunkat 40 percet követően eltávolítjuk.
Az eredmény már az első alkalom után sima, bársonyos, egységes tónusú, kisebb pórusú bőr.

Arc (40 perc): 7.900 Ft
Arc, nyak (50 perc): 9.900 Ft
Arc, nyak, dekoltázs (60 perc): 11.900 Ft

UV-mentes barnítás

Az UV-mentes barnulás egy olyan természetes barnító eljárás, amelyet használhatnak a kismamák, az érzékeny bőrűek, a napallergiában szenvedők, a gyorsan leégők és mindenki, aki nem szeretné a bőrét kitenni a káros sugárzásnak.
A természetes alapú UV-mentes barnító technológiával akár 10 perc alatt gyönyörű barnaságot kölcsönözhetünk a bőrnek.
A barna szín eléréséhez nem kell órákat eltölteni a napon vagy éppen szoláriumba járni, így nem kell tartani az öregedést felgyorsító és káros UV-hatásoktól sem.

A teljes test barnítása (15 perc): 7.900 Ft.

Professzionális smink​

Nappali smink (60 perc): 12.900 Ft
Alkalmi smink (90 perc): 16.900 Ft

Esztétikai Központunkban lehetőség van arra is, hogy valamely eseményre előzetes konzultáció alapján közösen kiválasztva az eseményhez igazodó színeket professzionális sminkes termékekkel készüljön el a smink egy fotózásra, szalagavatóra, bálra, esküvőre, keresztelőre. Kollégáink előzetes egyeztetés alapján eseményekre is kivonulnak, ahol szükség van több személy (pl. esküvői meghívottak, leánybúcsúk, születésnapok, gyermekzsúrok résztvevői, szalagavatói vagy egyéb csoportok) gyors kisminkelésére.


(Próbasminket féláron biztosítunk mindkét szolgáltatásunkhoz).

Szemöldök, szempilla eljárások, gyantázás​

Szempilla és szemöldök eljárások

Szempilla lifting

Egy alkalom (40 perc): 9900 Ft

Szemöldök laminálás

Egy alkalom (40 perc): 9900 Ft

Szempillafestés

Egy alkalom (20 perc): 3500 Ft

Szemöldökfestés

Egy alkalom (20 perc): 3500 Ft

Henna szemöldökfestés

Egy alkalom (40 perc): 4.900 Ft

Szemöldökszedés

Egy alkalom (20 perc): 3500 Ft

UV-LEDlash szempillaépítés

Az UV-LED új korszakot nyitott a szempilla építés történelmében. Az egy mp alatt az UV fényre megkötő ragasztó kipárolgása minimális, ezért kevesebb a szemirritáció. Az UV-LED ragasztó alkalmazása nem okoz csípő, irritáló érzést sem és a gyors kötésnek köszönhetően az egymás mellett elhelyezkedő pillák nem tapadnak össze. A szupergyors kötés miatt nem kell napokat várni, hogy stabilizálódjon a ragasztó és az új pillákat víz érhesse.
Az eredmény gyorsabb és tartósabb.

Új szett építése:
2 D UV-LEDlash műszempilla építés
12 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

3 D UV-LEDlash műszempilla építés
15 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

4 D UV-LEDlash műszempilla építés
17 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla építés
19 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla építés
21 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra 30 perc

Meglévő szett töltése:
2 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
9 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

2 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
11 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

3 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
10 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

3 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
12 000 Ft
Várható időtartam: 1 óra 30 perc

4 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
12 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

4 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
14 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
14 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

5 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
16 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla töltés (1-14 nap)
16 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

6 D UV-LEDlash műszempilla töltés (14-21 nap)
18 000 Ft
Várható időtartam: 2 óra

Gyantázási eljárások

Professzionális testgyantázási eljárások

Karok gyantázása (45 perc): 6900 Ft Lábak/mellkas/Hát gyantázása (75 perc): 9900 Ft Bajúsz/Hónalj/Hascsík (15 perc): 3400 Ft

Professzionális intimgyanta eljárások

Teljes intimgyanta eljárás (60 perc): 8490 Ft
Figurális intimgyanta eljárás (60 perc): 8900 Ft
Részleges intimgyanta eljárás (45 perc): 5900 Ft
Bikini vonalat követő intimgyanta eljárás (30 perc): 4900 Ft

Ajándékkártya, Ajándékcsomag – a szépségszalonok meglepetései​

Ajándékkárya

Ajándékkártya típusok: 

  • meghatározott értékre szóló,
  • meghatározott kezelés igénybe vételére jogosító,
  • QR-kódos ajándékkártya (bármely szolgáltatásunkról)

Bármely szolgáltatásunk igénybevételére feljogosító vagy meghatározott értékben levásárolható QR-kódos ajándékkártyáink magyar, angol vagy német nyelvű kísérőlevéllel, ízléses csomagolásban vásárolhatók vagy rendelhetők meg. Az ajándékkártyáink – eltérő megállapodás hiányában – a vásárlástól számított egy évig érvényesek. Minimum tíz ajándékkártya vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

Most a Nedvességfeltöltő kombinált kezelésre feljogosító QR-kódos ajándékkártyánk 20% kedvezménnyel! Horváth Gréta ajánlásával!

Ajándékcsomag

A szakértőink által gondosan összeállított ajándékcsomagjaink alkalomhoz, személyhez, bőrtípushoz illően személyre szabott meglepetésként szolgálnak minden korosztály számára.

Arcmasszázs, relaxáció

Kényeztető relaxáló arcmasszázs

Egy alkalom (30 perc): 4.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 44.900 Ft.

A Vendégeink részére ingyenesen biztosított születésnapi ajándékunkra ez a szolgáltatás nem foglalható (a születésnapi utalványok felhasználásának szabályait lásd lent).

Kozmetikai energetizáló menedzser masszázs

Kozmetikai arc, váll, fejmasszázs. Egy alkalom (30 perc): 5.900 Ft
Tíz alkalmas bérlet: 54.900 Ft.

A bérletekre és a születésnap alkalmából a Vendégeink számára biztosított ingyenes utalványok felhasználásának szabályai

Az öt alkalmas bérleteink a vásárlástól számított öt hónapig, a tíz alkalmas bérletek egy évig érvényesek.

A Vendégeink részére biztosított ingyenes születésnapi  utalványaink a születésnaptól számított egy évig használhatók fel a szabad időpontok függvényében. Erre az ingyenes szolgáltatásunkra kizárólag telefonon foglalható időpont (Az ajándék kezeléseknek fenntartott idősáv: Hétfőnként 8-10 óra között).