Skip to content

Egy igazán eredeti ajándék? Nálunk igen! QR-kódos ajándékkártya formájában

  Az Aesthetic World (AW Cosmetics) Kozmetikai Anti-aging és Esztétikai Központ a karácsonyi ünnepek közeledtével kidolgozott egy olyan rendhagyó ajándékkártyát, amellyel feltöltődést, kikapcsolódást, pihenést nyújthat azoknak, akik fontosak Önnek.

  Az ajándékkártyánk egy QR-kóddal rendelkezik. A Megajándékozott a QR-kód beolvasásával egy olyan linkre tud navigálni, amelyen az ajándékba kapott kezelés menetét is megtekintheti. Ezeknek az ajándékkártyáknak számos változatát kidolgoztuk, arc- és testkezelésekre egyaránt. A legkeresettebb termékünk az a QR-kódos kártya, amely egy Nedvességfeltöltő kombinált kezelésre jogosítja fel a megajándékozott személyt.  A kizárólag csak a QR-kódos ajándékkártya megvásárlása esetén elérhető exkluzív, 90 perces kezelés hidratáló, ránctalanító, vitalizáló és a bőr aktuális állapotához igazítható. A Nedvességfeltöltő kombinált kezelés ára 43.750 Ft, melyet a karácsonyi akciónk keretében 35.000 Ft-ért biztosítjuk a Megrendelőinknek.

  A nedvességfeltöltő kombinált kezelést Horváth Gréta is kipróbálta:https://youtu.be/TYgQgiIt5Qs 

  Emellett gondoltunk azokra is, akik nem tudják eldönteni, pontosan milyen kezelést ajándékoznának szeretteiknek: számukra nem egy bizonyos arc- vagy testkezelési rituáléra feljogosító, hanem egy összeg felhasználását biztosító ajándékkártyát tudunk ajánlani.

  A kártyákat elegáns, méretre szabott borítékban, ízléses beige vagy sötétbarna szalaggal átkötve szállítjuk.

  A megrendeléseket az AWBudapest@awcosmetics.hu email címre várjuk.

  Fokozottan figyelve a fenntarthatóságra a felhasznált ajándékkártyákat újrahasznosítjuk és jövőre újakat gyártatunk belőlük.

  Loading...