Skip to content

3D szoftveres arcdiagnosztika

Minden modern kozmetika legújabb szolgáltatása az arcdiagnosztika. A nálunk elérhető SKIN SMART DIAGNOSIS egy olyan arcdiagnosztika rendszer, amely egy kézi kamerából és egy tabletből áll. A diagnosztikai készülék pontos képet ad a bőr aktuális állapotáról.
Ennek keretében méri a bőr hidratációját (a bőr ellenállásán keresztül), a faggyú termelését, pórusok és ráncok méretét, a pigmentációt és az esetleges aknék mértékét.

A felmérés során a célunk az, hogy felmérjük a bőr állapotát meghatározó legjelentősebb faktorokat. Ezek alapján egyértelműen meghatározható, hogy a normál tartományhoz képest a vizsgált bőr mennyivel van kedvezőtlenebb állapotban, így például a hidratáltsága csökkenő tendenciát mutat egyes részeket, míg máshol a faggyútermelés fokozott marad és megjelennek a pigmentfoltok, elszíneződések is a bőrön. Az ilyen kombinált eseteknél – és a legtöbbünk bőre nem sorolható egyetlen bőrtípusba sem  elengedhetetlen a szakember javaslata alapján történő kezelési terv összeállítása. A rendszeres kontrollvizsgálattal nyomon követhető a bőr állapotának változása és a kezelési tervben javasolt termékek eredményessége is.